Guilty pleasure με τη Σούλη Ανατολή και τον Τόλη Βοσκόπουλο

Guilty pleasure με τη Σούλη Ανατολή και τον Τόλη Βοσκόπουλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο γεμάτο Tiki στη Μακρυγιάννη (την Τετάρτη το βράδυ), έπαιζε η Σούλη Ανατολή. Ξέρετε νομίζω, σας έχω πει, το alter ego της Ρένας Μόρφη, της τραγουδίστριας των Imam Baildi. Στρας φορέματα και λάμψη από μαγαζί της Εθνικής Οδού που δεν βρίσκεται κάπου έξω από τη Θεσσαλονίκη αλλά έξω από την Αβάνα. 

15 Δεκεμβρίου 2016


Να είσαι λοιπόν στο Tiki, να έχεις τη Ρένα στο τραγούδι και, μεταξύ άλλων, τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη (Modrec, Wedding Singers) στην κιθάρα και τον Ορέστη Μπενέκα (Παυλίδης) στα πλήκτρα. Δύο παιδιά δηλαδή με ροκ καταβολές. Αλλά εδώ, πλήρως απενοχοποιημένα, έπαιζαν, τραγουδούσαν και χόρευαν με το «Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου» του Τόλη Βοσκόπουλου. Και μαζί τους και ο κόσμος, ειδικά κάτι νέα κορίτσια το απολάμβαναν. 
 
Έρχεται δηλαδή ένας μουσικός, ο Λάμπης, 100% ροκ στις προσωπικές του ενασχολήσεις, παίζει live έναν Βοσκόπουλο και το ευχαριστιέται. Και γιατί όχι; Τα στεγανά στη μουσική, αυτά τα οποία ζήσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες, έχουν καταρρεύσει. Guilty pleasure που δεν είναι και τόσο εδώ που τα λέμε.    
 
Μια χαρά βραδιά ήταν, πολύ κόσμος, κέφι, χαρούμενη διάθεση, χορός, κουβανέζικοι και ελληνικοί λαϊκοί ρυθμοί, απαστράπτουσα Σούλη (Ρένα), καλή φωνή, ενδιαφέρουσα παρουσία, σκέρτσο και χάρη. Ήταν και το Tiki ο πλέον ταιριαστός χώρος για μία τέτοια συναυλία, καλύτερη επιλογή δεν μπορούσε να γίνει. Το project «Σούλη Ανατολή» αpοτελεί μία εξαιρετικής σύλληψης ιδέα.