Love 97.5 και Μπάμπης Στόκας στο Διογένης Studio (οι νικητές για τις προσκλήσεις)

Love 97.5 και Μπάμπης Στόκας στο Διογένης Studio (οι νικητές για τις προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανήμερα της γιορτής του ραδιοφώνου και μια μέρα πριν εκείνης των ερωτευμένων.

08 Φεβρουαρίου 2017
Εορταστικό το διήμερο της 13ης και 14ης Φεβρουαρίου για τον Love 97.5, και ένεκα αυτού ο σταθμός το «ρίχνει έξω» μαζί με τους ακροατές του. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8.30 το βράδυ, το ερωτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ θα συνυπάρξουν live στο Διογένης Studio. Εκεί, ο Μπάμπης Στόκας μαζί με φίλους του καλλιτέχνες, θα δώσει μια ανάλογη της περίστασης συναυλία που θα είναι αφιερωμένη -που αλλού;- στον έρωτα

Το e-tetRadio εξασφάλισε και σας προσφέρει 15 διπλές προσκλήσεις για μία βραδιά η οποία, όπως μαθαίνουμε, θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Οι νικητές- τα ονόματά σας θα βρίσκονται στην είσοδο του Διογένης studio - καλή διασκέδαση. 
 
Πολάτος Βαγγέλης
Τσαρούχης Γιώργος
Κυριαζής Αγγελος
Νικολοπούλου Σοφία
Αρίσταρχος Παναγιώτης
Μαρίνου Κωνσταντίνα
Νίκου Γιώργος
Δήμου Βασίλης
Χριστοδούλου Νίκη
Παναγιωτοπούλου Ελένη
Βασιλαρά Σοφία
Παναγιώτου Δήμητρα
Τσώνη Βασιλική
Μαρινίδης Δημήτρης
Κολυμπάρης Δημήτρης

Να πως παρουσιάζει τη βραδιά το ίδιο το Love Radio 97.5: «Ο Έλληνας ερμηνευτής θα υποδεχτεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Διογένης Studio (Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας) τους ακροατές του ερωτικού σταθμού αλλά δεν θα είναι μόνος του… αφού στην παρέα του θα έχει αρκετούς φίλους του καλλιτέχνες που θα ανέβουν μαζί του στην σκηνή και θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά γεμάτη μελωδίες και επιτυχίες που όλοι έχουν αγαπήσει»