Η Ελένη Μανουσάκη στο Hit 88.9

Η Ελένη Μανουσάκη στο Hit 88.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο φεύγουν, μία έρχεται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού που παίζει τις πιο... ενήλικες επιτυχίες. 

28 Φεβρουαρίου 2017
Από το πρωί ξεκίνησαν, στο απόγευμα με βράδυ κατέληξαν και αποχωρούν. Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας στο pop ραδιόφωνο της Frontstage, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Μαρία Κωνσταντάκη αποτελούν πλέον παρελθόν. Το -πολύ καλό- δίδυμο ήταν στις πρώτες του σεζόν στο prime time, 7 με 10 το πρωί, ενώ στην τρέχουσα μετακόμισε στο απογευματινό 5 με 8. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν, ωστόσο ο Δημήτρης Μηλιόγλου μιλά για μία «άνω τελεία» στη ραδιοφωνική του καριέρα μέχρι νεωτέρας.



 
Τη θέση τους, ξαναζωντανεύοντας και τη βραδινή ζώνη του Hit 88.9, παίρνει η Ελένη Μανουσάκη. Έχοντας υπηρετήσει τόσο το ξένο όσο και το ελληνικό ρεπερτόριο στον Love 97.5, τον Λάμψη 92.3, τον Kiss 92.9 κ.ά., πλέον θα την ακούμε καθημερινά (6 με 10 το βράδυ;) στο ραδιοσταθμό. Λόγω των παραπάνω αλλαγών, η εκπομπή του Κωνσταντίνου Αντωνιάδη θα μεγαλώσει καθώς φαίνεται κατά μια ώρα (καθημερινά 2 με 6 το απόγευμα).
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αλλαγές μεσούσης της σεζόν στο πρόγραμμα του Hit 88.9. Προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά του ο σταθμός, σε αυτόν τον τομέα. Την προηγούμενη βδομάδα πάντως σκαρφάλωσε στην 14η θέση του πίνακα των αστάθμιστων αναφορών, κάνοντας ρεκόρ στην τρίχρονη ιστορία του.

Οσο για την Ελένη Μανουσάκη, αποτελεί μία πολύ καλή (και παιχνιδιάρικη) επιλογή.