«Ολη η Ελλάδα στρίβει στους 90.1, σαρώνει ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά 90.1»

«Ολη η Ελλάδα στρίβει στους 90.1, σαρώνει ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά 90.1»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μην τρομάζετε, ο ίδιος ο Τράγκας το λέει, όχι εμείς. Το γράφει δηλαδή το Crash, το περιοδικό του. Δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας. Έχει την πλάκα του όμως.

04 Μαρτίου 2017
Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη: «Καλπάζουν» τα Παραπολιτικά με το Γιώργο Τράγκα, καθώς η εκπομπή του "Εν Αθήναις" από τις 8.00 μέχρι τις 11.00 σαρώνει στα ερτζιανά». Το συμπέρασμα βέβαια είναι λίγο αυθαίρετο αλλά ας αφήσουμε τον ποιητή να εκφραστεί.
 
«Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις οι αναφορές από 24 έφτασαν τις 40, ενώ πολλαπλασιάζονται και οι συνεργαζόμενοι σταθμοί σε όλη την Ελλάδα που αναμεταδίδουν ζωντανά ή μαγνητοφωνημένα  τη μοναδική πολιτική ανάλυση του Γιώργου Τράγκα διανθισμένη με ανάσες σάτιρας και μοναδικές μουσικές επενδύσεις. Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες ο Γιώργος Τράγκας ακούγεται ακόμα στη Δράμα, στο Βόλο και τα Τρίκαλα, καθώς τα συμμαχικά ραδιόφωνα ξεπερνούν πλέον τα 30».
 
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείτε τι άλλο... κακό έχει πάθει ο ραδιοσταθμός (το ρεπορτάζ πάντα μέσα από το Crash, μην μπερδευτείτε): «Τα Παραπολιτικά δέχονται καθημερινά πιέσεις και παράπονα από διάφορες πόλεις που θέλουν να αναμεταδίδεται η εκπομπή για να μη χάνουν τη πάντα εύστοχη ανάλυση του Γιώργου Τράγκα, ειδικά αυτές τις "πονηρές" ημέρες». Όλη η Ελλάδα θέλει να ξυπνάει με τον Τράγκα.

Επειδή όμως ο... πονηρός δημοσιογράφος θέλει να πηγαίνει και στο σπίτι του στη Νίκαια (της Γαλλίας, όχι τη δική μας) υπενθυμίζει τους όρους της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο του Πειραιά: «Ωστόσο, το συμβόλαιο του γνωστού δημοσιογράφου προβλέπει 120 ζωντανές εκπομπές και 40 μαγνητοφωνημένες –από την Ελλάδα ή το εξωτερικό– και ο ίδιος υπόσχεται απολαυστικές ακροάσεις με ολοένα και πιο φρέσκο πρόγραμμα».
 
Δεν περιγράφουμε άλλο, δεν περιγράφουμε άλλο.