Σαρώνει ο Pepper 96.6 κι έρχεται τώρα με... ήχο και εικόνα γυναίκας στο Public

Σαρώνει ο Pepper 96.6 κι έρχεται τώρα με... ήχο και εικόνα γυναίκας στο Public
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα στην πρώτη δεκάδα των ακροαματικοτήτων ο ραδιοσταθμός τις τελευταίες εβδομάδες! 

08 Μαρτίου 2017
Αυτή την εβδομάδα στις αστάθμιστες αναφορές ήταν 6ος, ρεκόρ, πιο ψηλά από ποτέ. 

Το Σάββατο λοιπόν και για 9 ολόκληρες ώρες, ο Pepper 96.6 θα εκπέμπει από τον 6ο όροφο του Public Cafe στο Σύνταγμα. Από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, θα παρελάσουν από τα μικρόφωνά του με μικρά ακουστικά live φωνές όπως οι Κατερίνα Ντούσκα, Ρένα Μόρφη, Μαριέττα Φαφούτη, Δάφνη Λάζου, Angelika Dusk, Idra kayne, Εύα Κοτανίδη, Εστερίνα, Μαρίνα Σάττι, Monika, Ειρήνη Σκυλακάκη, Σtella, Σοφία Σαρρή και Πένυ Μπαλτατζή, οι οποίες μαζί με το οκταμελές φωνητικό σύνολο «Fones».
 
Πέραν τούτου, θα μιλήσουν και γυναίκες από το χώρο του θεάτρου, του βιβλίου, του διαδικτύου και του επιχειρείν. Θα συμμετάσχουν -επίσης- οι Αμάντα Μιχαλοπούλου, Βάσια Τζανακάρη, Μαριαλένα Σπυροπούλου, Μυρτώ Κοντοβά, Μανίνα Ζουμπουλάκη, Καλομοίρα Παπαγεωργίου, Ιωάννα Παππά, Χίλντα Παπαδημητρίου και Mαριλού Παντάκη, με τον Λάμπρο Φισφή να αναλαμβάνει ρόλο-έκπληξη στο πρόγραμμα.
 
Όσοι και όσες επισκεφθούν τον χώρο, εκτός από το να είναι κοντά στους αγαπημένους τους παραγωγούς, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα speed mentoring από τη 1 ως τις 3 το μεσημέρι, από 6 μέντορες του Women on Top, σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Ενώ το Greek Instagram Events θα εκθέσει τις 38 καλύτερες φωτογραφίες από τις 450 που συγκεντρώθηκαν, με θέμα τη Γυναίκα, μέσω του hashtag #gre_woman και του σχετικού διαγωνισμού που διοργάνωσε μαζί με τον Pepper 96.6.