Ο Χαρούλης ξεπούλησε όλα τα εισιτήρια μέσα σε δύο ώρες

Ο Χαρούλης ξεπούλησε όλα τα εισιτήρια μέσα σε δύο ώρες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Γιάννης Χαρούλης παραμένει... φαινόμενο: δεν πρόλαβε ούτε καν να βγάλει δελτίο τύπου για την εμφάνισή του στην Ακτή Πειραιώς, ούτε τα σποτάκια του Δίεση 101.3 δεν άρχισαν να παίζονται.

07 Μαρτίου 2017
Και τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε δύο ώρες. Ένα post ανέβασε ο Γιάννης Χαρούλης στη σελίδα  του στο facebook για την εμφάνισή του στην Ακτή Πειραιώς την Παρασκευή και τα μαγικά χαρτάκια έφυγαν σε dt.   


 
Αυτός ο πανικός που γίνεται με τον Γιάννη θυμίζει άλλες εποχές, τέτοια ζήτηση για έλληνα καλλιτέχνη και σε τέτοιο βαθμό δεν βλέπουμε συχνά. Πάντως αν τον δεις live στη σκηνή καταλαβαίνεις πως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Είναι και η μπάντα του που αξίζει, είναι και ο ίδιος.
 
Την Παρασκευή θα είμαι εκεί, δεν χάνεται το θέαμα. Με πολύ κόσμο και τον έναν πάνω στον άλλον. Να νιώθουμε τις ανάσες. Ετοιμάζουν μαθαίνω και κάτι πολύ ειδικό για τη βραδιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κάποιες προσκλήσεις, ούτε για δείγμα. Δεν ξέρω αν ακόμα δίνει ο Δίεση 101.3, συντονιστείτε μήπως και είστε τυχεροί

Αμέσως μετά φεύγει για εξωτερικό. Αναλυτικά οι σταθμοί της περιοδείας του:
 
14.03     Αμβούργο, Markthalle
16.03      Κολονία, E-Werk
18.03      Ουψάλα, Konsert Kongres
21.03      Άμστερνταμ, Melkweg the Max
23.03      Μόναχο, Backstage Werk
24.03     Στουτγάρδη,  Liederhalle
25.03      Φρανκφούρτη, Hugenottenhalle
28.03      Λονδίνο, Koko
30.03      Βερολίνο, Konzerthaus
01.04     Ζυρίχη, Kauflleuten