Η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας ανακάλυψε το «Big Little Lies» για λίγο σεξ στην κουζίνα

Η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας ανακάλυψε το «Big Little Lies» για λίγο σεξ στην κουζίνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι τόσο... φαιδρά μερικά ρεπορτάζ που στο τέλος καταντούν... γελοία. Διότι η μισή γνώση είναι χειρότερη από την άγνοια. Ειδικά αν πρόκειται για το «Big Little Lies».

27 Μαρτίου 2017
Εξαιρετική, από τις καλύτερες, με την Reese Witherspoon να δίνει τα ρέστα της σε μία -άκρως- οσκαρική ερμηνεία. Παίζει και η Nicole Kidman, άλλη σπουδαία ερμηνεία κι εδώ, πιο εσωτερική αυτή. Υψηλού επιπέδου όλο το πακέτο, μην τη χάσετε.
 
Σκεφτείτε πως ασχολήθηκε και το Πρώτο Θέμα μαζί της. Το ήξερα πως είναι... ποιοτικό το Πρώτο Θέμα (ποιος δεν το ξέρει...) και δεν του ξεφεύγει σειρά για σειρά (oh_wait) αλλά πώς, διάολε, ενδιαφέρθηκε για τη συγκεκριμένη; Ο τίτλος του... ρεπορτάζ τελικά τα εξηγεί όλα: «Άγριο σεξ στον πάγκο της κουζίνας για τη Nicole Kidman». Είπαμε κι εμείς, τζάμπα παρεξενευτήκαμε... 
 
Γράφει: «Η 49χρονη ηθοποιός που υποδύεται τη Celeste, μία μητέρα δύο παιδιών και σύζυγο ενός βίαιου και αλλόκοτου άντρα, στο χθεσινό πέμπτο επεισόδιο κάνει άγριο σεξ στον πάγκο της κουζίνας με τον άντρα της ενώ οι μελανιές στο κορμί της από την κακοποίηση που υφίσταται είναι εμφανείς».
 
Είναι φανερό πως δεν την έχουν δει τη σειρά. Εξ ου και το περί «φαιδρού» που λέω στην αρχή. Και δεν την έχουν δει όχι μόνο επειδή η συγκεκριμένη σκηνή διαρκεί ελάχιστα αλλά κι επειδή η Nicole Kidman κάνει πράγματα πολύ πιο... ακραία (θεωρητικά) σε άλλα επεισόδια -όπως cyber sex ας πούμε- σαφώς πιο ερεθιστικά για τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας. Να σου κάνουν μετά πολυσέλιδα ρεπορτάζ να το ευχαριστηθείς και με πλήθος από γυμνά. 
 
Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο στο protothema.gr δεν βρήκα κάποιο ρεπορτάζ για άλλο τηλεοπτικό σήριαλ τύπου «Big Little Lies». Μόνο για το Survivor γράφουν... 

Τα τραγούδια που ακούγονται στη σειρά είναι άπαιχτα. Από το Cold Little Heart του Michael Kiwanuka στους τίτλους της αρχής έως το απίστευτο River του Leon Bridges και τα κλασικά Dreams και Harvest Moon. Στο Top 3 των αγαπημένων μου τηλεοπτικών σειρών δίχως αμφιβολία.