Ολα τα προγράμματα των ραδιοσταθμών

Ολα τα προγράμματα των ραδιοσταθμών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο ειδικό section που έχουμε στο e-tetRadio μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα όλων των ραδιοσταθμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

04 Απριλίου 2017Τα βρίσκετε όλα ΕΔΩ, στο Toolbar της 1ης σελίδας, στο section Radio που ανοίγει κι εκτός από τα Προγράμματα έχει και όλες τις μετρήσεις ακροαματικότητας των τελευταίων ετών (ΕΔΩ).
 
Τα προγράμματα δεν είναι εύκολη υπόθεση διότι αλλαγές γίνονται διαρκώς, σε εβδομαδιαία βάση θα λέγαμε. Προσπαθούμε να μην μας ξεφεύγει τίποτε, προσπαθούμε τα προγράμματα των ραδιοφώνων να είναι διαρκώς update με όλες τις προσθαφαιρέσεις
 
Παρουσιάζει ενδιαφέρον η μελέτη της ανθρωπογεωγραφίας τους πάντως, βγαίνουν πολλά (και... οδυνηρά) συμπεράσματα για τον κόσμο που δουλεύει στα ραδιόφωνα. Είναι απίστευτο πόσο έχει μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων, δυστυχώς. Αποτελεί το θέμα του επόμενου ρεπορτάζ μας και αφορά τους... ιδιοκτήτες των ραδιοφώνων και, ειδικότερα, την ΕΙΙΡΑ

update: Και μιας που λέγαμε για συχνές αλλαγές στα προγράμματα. Μια εξ αυτών την περιμένουμε στο Mad Radio 106.2, ήδη ο σταθμός ανέβασε φώτο-teaser στο instagram του: