Είδαμε (αλλά δεν ακούγαμε) George Gaudy and Sun στο Gagarin

Είδαμε (αλλά δεν ακούγαμε) George Gaudy and Sun στο Gagarin
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ωραίος ο Gaudy, ωραίοι και οι Sun που τον συνόδεψαν. Το κακό ήταν ότι δεν είχαμε ήχο. Ενώ όταν ανεβήκαμε στον εξώστη ακούγαμε μια χαρά, στο ισόγειο μπορούσες άνετα να μιλήσεις και να ακούς και το διπλανό του διπλανού σου, πράγμα πολύ ενοχλητικό σε μια συναυλία –πόσο μάλλον στην πρώτη επίσημη. Όσο χαλαρών τόνων κι αν είναι ο καλλιτέχνης, τα decibel χρειάζονται για να μπεις στη φάση.

08 Απριλίου 2017
Αν ξεπεράσουμε αυτό το θέμα, το πρώτο προσωπικό live του George Gaudy ήταν πολύ καλό. Με την αισθητική ενός performer «πιστού στα θέλω του». Του αρέσει ο Tom Waits και οι blues επιρροές του φαίνονται στα περισσότερα tracks του. Εχει πειραματιστεί με διαφορετικά είδη μουσικής και την Πέμπτη το βράδυ δεν έκανε καμιά έκπτωση σε αυτό. Εκτιμάει τους συνεργάτες του και δεν έχασε την ευκαιρία να συνυπάρξει on stage μαζί τους σε κομμάτια που ταιριάζουν περισσότερο στο ύφος τους παρά στο δικό του –όπως το Get That Beat με τον απολαυστικό Τόλη Φασόη

 
Ξεκίνησε με το υπέροχο Mother, από τον επερχόμενο δίσκο του και συνέχισε έτσι χαλαρά, μέχρι να έρθουν οι special guests του on stage, που ανέβηκαν αρκετά οι ρυθμοί. Absence of Many, το πρώτο του κομμάτι και Come again, ταξίδια με Berlin και Amsterdam και φυσικά Millionaire. Ο Πάνος Μπίρμπας των Dustbowl, ο Theodore και η Εsterina έδωσαν το παρών δίπλα του. Στο τέλος δώσανε και γκάζια με το Voodoo Chile •δυνατή στιγμή. 
 
Μια δίωρη performance για περίπου 300 άτομα στο Gagarin, ήταν ό,τι έπρεπε για να δεις το live και να το απολαύσεις. Το προφίλ του, κάτι μεταξύ rocker των 60s και indie μουσικού του σήμερα, δεν ενδείκνυται για κατηγοριοποίηση. Ίσως αποκτώντας target group  να έχανε και τη μαγεία του.

Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού