Και όπως είπε η Άννα Βίσση, «ο Chris Cornell, ο τραγουδιστής των Linkin Park»;

Και όπως είπε η Άννα Βίσση, «ο Chris Cornell, ο τραγουδιστής των Linkin Park»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι των Soundgarden βέβαια τραγουδιστής και όχι των Linkin Park, αλλά τι σημασία έχουν κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες όταν, όπως έγραψε κάποιος, «Θρύλοι! Άννα Βίσση & Chris Cornell μαζί στη σκηνή!». 

08 Απριλίου 2017
Πάλι καλά που δεν είπε πως είναι ο τραγουδιστής των... Nirvana. Ή των Ξύλινων Σπαθιών. Ή των Onirama. (update: εκτός κι αν είπε «με» τον τραγουδιστή των Linkin Park όπως μας σημείωσε ένας φίλος στο fb οπότε πάμε πάσο για τα... παραπάνω -την αδικήσαμε- και ισχύουν μόνο τα... παρακάτω). 

Παρασκευή βράδυ λοιπόν και στο Hotel Ερμού, ανάμεσα στα τραγούδια του μεγάλου (φυσικά) Νίκου Καρβέλα του σκουπιδο-«Star Academy» και τα πανεράκια με τα λουλούδια, ακούστηκαν και δύο κομμάτια των Soundgarden.  
 
Υπάρχει πιο χαμηλά για τον Chris Cornell; Και βέβαια υπάρχει αλλά μετά το ντουέτο του με την Αννα Βίσση στο Black Hole Sun είναι κάπως δύσκολο να το ξεπεράσει. Πάει για ρεκόρ δηλαδή.
 

Θα καμάρωνε η γυναίκα του που τον έβλεπε από τα θεωρεία του μαγαζιού, θα καμάρωνε και ο Καρβέλας, βρήκαν ευκαιρία και οι θαμώνες όσο τραγουδούσε να κάνουν ένα διάλειμμα να πάνε στην τουαλέτα να... φρεσκαριστούν λίγο. Τι μπορεί να σου κάνει μία σύζυγος και πολύ περισσότερο αν είναι Ελληνίδα... Σε καταστρέφει σε χρόνο dt αν θέλει και δεν το καταλαβαίνει μάλιστα.