Επιτέλους, βγήκε η προκήρυξη για νέες ραδιοφωνικές εκπομπές στην ΕΡΑ

Επιτέλους, βγήκε η προκήρυξη για νέες ραδιοφωνικές εκπομπές στην ΕΡΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΕΡΤ «προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προτάσεις για την παραγωγή ραδιοφωνικού περιεχομένου, είτε να αναλάβει την ευθύνη και επιμέλεια της παραγωγής συγκεκριμένου ραδιοφωνικού περιεχομένου».

13 Απριλίου 2017
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο site της ΕΡΤ ενώ ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με την προκήρυξη οι εκπομπές θα πρέπει να είναι ψυχαγωγικές, μουσικές, επιμορφωτικές, παιδικές και νεανικές αλλά και άλλες που δεν εντάσσονται σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Για την καθημερινή εκπομπή ο... μισθός θα είναι 1200 ευρώ ενώ για εβδομαδιαία εκπομπή θα δίνονται τα μισά, 600 ευρώ. Η τελική απόφαση για το που θα δοθούν οι εκπομπές λαμβάνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ύστερα από σχετική εισήγηση του Λάμπη Ταγματάρχη.
 
Δέκα εργάσιμες ημέρες είναι το περιθώριο που έχουν όσοι ενδιαφέρονται (μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου) και πρέπει μεταξύ άλλων να δηλώσουν τα εξής:
 
1) Το προτεινόμενο είδος εκπομπής (καθημερινή ή εβδομαδιαία), τη διάρκεια της εκπομπής και τη χρονική διάρκεια της παραγωγής (αριθμό εκπομπών).
2) Πλήρη προϋπολογισμό της πρότασης.
3) Έναν πιλότο.