«Πήρε κεφάλι» έναντι του Σπορ FM 94.6 o Sport24 103.3

«Πήρε κεφάλι» έναντι του Σπορ FM 94.6 o Sport24 103.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή σκηνικού στα αθλητικά ραδιόφωνα έστω και για μία (προς το παρόν;) εβδομάδα.

03 Μαΐου 2017
Σας είχαμε πει ήδη για τη μείωση της διαφοράς ανάμεσα στους δύο ανταγωνιστές στα αστάθμιστα δείγματα, πριν μερικούς μήνες. Την τελευταία εβδομάδα όμως, έγινε η ανατροπή. Έστω και με διαφορά μόλις 2 αναφορών.
 
Το Sport24 103.3 πέρασε για πρώτη φορά μπροστά από το Σπορ FM 94.6, σημειώνοντας ταυτόχρονα την έως τώρα καλύτερη επίδοσή του στα αστάθμιστα δείγματα, από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του.
Από τις 25/4 ως την Πρωτομαγιά, ανέβηκε στην 17η θέση με 65 αναφορές, παίρνοντας βραχεία κεφαλή από το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ που βρίσκεται στη 19η θέση με 63.
 
 
Κάτι που δεν άφησαν απαρατήρητο οι ιθύνοντες του ομίλου, όπως ο CEO της 24 Media Σταύρος Δρακουλαράκος, και ξεκίνησαν τα «πανηγύρια»...
 
 
Ανεβαίνει συνεχώς ο ραδιοσταθμός. Τόσο σε ακροαματικότητα, όπου κινείται πλέον πέριξ του 4%, όσο και στη μέση διάρκεια ακρόασης κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα με 135,1 λεπτά μ.ο.

Προφανώς και μία μόνο εβδομάδα δεν σημαίνει κάτι το σπουδαίο ειδικά όταν μιλάμε για αστάθμιστα δείγματα (δηλαδή οι απλές μετρήσεις πριν σταθμιστούν ανά περιοχή, ηλικία κ.ο.κ.). Ωστόσο δεν παύει να δείχνει κάτι...