Χρήστος Παπαμιχάλης, άλλο ένα πρόσωπο στο καινούργιο ραδιόφωνο της 24 Media

Χρήστος Παπαμιχάλης, άλλο ένα πρόσωπο στο καινούργιο ραδιόφωνο της 24 Media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσο για τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου που αποτελεί το δεξί χέρι ας πούμε του Κώστα Αρβανίτη στη συχνότητα, δεν θα την ακούμε τα απογεύματα αλλά μεταφέρεται στην πρωινή ζώνη - έξυπνο. 

05 Μαΐου 2017
Ο Χρήστος Παπαμιχάλης που κατέχει πολύ το σπορ του ραδιοφώνου θα κρατάει το βραδινό 10 με 12 και αποτελεί ομολογουμένως μία εξαιρετική επιλογή. Οχι μόνο επειδή ξέρει από μουσική αλλά και επειδή είναι από τους παραγωγούς που κάνουν την έκπληξη στις εκπομπές τους. Διόλου συνηθισμένο, έτσι; Εννοείται πως σταματά από τον Flash 96 χωρίς όμως να εγκαταλείπει το αυτοδιαχειριζόμενο toradiofono.gr απλώς δεν θα έχει εκπομπές.

Ο Οδυσσέας Ιωάννου θα παίζει στη γνωστή του ώρα, καθιερωμένος στο 6 με 8 τα απογεύματα για χρόνια, ήρεμη δύναμη. Θα υπάρχει και εκπομπή πολιτισμού με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη που είναι εξαιρετική ρεπόρτερ στο χώρο του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, μία δημοσιογράφος που μπορώ προσωπικά να σας διαβεβαιώσω πως βγάζει πολλά θέματα. Δεν θα είναι μόνη της, αλλά ντουέτο.
 
Δεν έχουν καταλήξει σε όνομα ακόμα αλλά το «24/7 ραδιόφωνο» ως έννοια θα παίξει πολύ. Ήδη από χθες γίνονται και τεχνικές διεργασίες, προφανώς ο σταθμός μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις της 24 Media. Από τα μέσα του μηνός περίπου θα αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα δελτία ειδήσεων. Ο Κώστας Αρβανίτης που είναι Γενικός Διευθυντής και του άλλου ραδιοφώνου του ομίλου. του «Sport24 103.3», θα παρουσιάζει τη «Φυλή των Φύλων»  τα πρωινά.