Οι Foo Fighters στο Ηρώδειο για ένα ντοκιμαντέρ, έτσι λέει το υπουργείο Τουρισμού

Οι Foo Fighters στο Ηρώδειο για ένα ντοκιμαντέρ, έτσι λέει το υπουργείο Τουρισμού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το χθεσινό επίσημο δελτίο τύπου που βγήκε χθες μας έστειλε κανονικά. 

11 Μαΐου 2017
Γράφει λοιπόν πως την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκαν «εκπρόσωποι της Αμερικανικής παραγωγής της σειράς μουσικών-ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ “Landmarks Live in Concert”, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS στην Αμερική με περισσότερους από 200 εκατομμύρια θεατές».
 
Η συνέχεια μας κούφανε στην κυριολεξία: «Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκπομπή- αφιέρωμα που ετοιμάζουν για την συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Foo Fighters στο Ηρώδειο τον ερχόμενο Ιούλιο». Επίσης μας ενημερώνει πως το «αφιέρωμα προγραμματίζεται να προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στις ΗΠΑ».

Από τη δισκογραφική τους εταιρία πάντως δεν γνωρίζουν τίποτε. Τα ίδια και από το Φεστιβάλ Αθηνών. Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς κάνει λόγο για τις 10 Ιουλίου.



Συναυλία ακριβώς δεν τη λες βέβαια ή μάλλον θα είναι συναυλία που θα μοιάζει περισσότερο σαν τηλεοπτικό γύρισμα. Εχουν ήδη παρουσιάσει επεισόδια με την Alicia Keys (φωτογραφία από τη σειρά) και τον Brad Paisley αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τα δούμε (εκτός κι αν τα... κατεβάσουμε). 

Στο λογαριασμό τους στο Twitter οι παραγωγοί του Landmarks Live In Concert ανέβασαν το παρακάτω post: