Είναι εξοργιστικά άδικο για όσους ήδη πληρώσαμε πολύ τσουχτερά εισιτήρια στους Depeche Mode

Είναι εξοργιστικά άδικο για όσους ήδη πληρώσαμε πολύ τσουχτερά εισιτήρια στους Depeche Mode
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τώρα λύθηκε η απορία μου γιατί άνοιξαν νωρίτερα οι πόρτες στους Depeche Mode» γράφει με mail της στο e-tetRadio η Βίκυ σχετικά με τη συναυλία της περασμένης Τετάρτης στη Μαλακάσα. 

19 Μαΐου 2017
Η Βίκυ, φανατική του συγκροτήματος, βρέθηκε στο Terra Vibe την ώρα ακριβώς που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα άνοιγαν οι πόρτες. Αλλά μπαίνοντας μέσα στο χώρο, από τους πρώτους-πρώτους, είδε ήδη να υπάρχει μέσα αρκετός κόσμος χωρίς να μπορεί να καταλάβει το γιατί. Δεν είχε διαβάσει όμως προσεκτικά την ανακοίνωση της εταιρίας. Ιδού λοιπόν η απάντηση στην απορία της όπως μας τα εξιστορεί με το... οργισμένο mail της. 
 
«Όπως βλέπουμε στο τέλος της επίσημης ανάρτησης της Didi (ΕΔΩ), χρέωσαν 85 ευρώ το άτομο παραπάνω (!!!) τα ήδη πανάκριβα εισιτήρια golden standing των 75 (τα δικά μας) και τα VIP των 65, δίνοντας αποκλειστική πρόσβαση στον συναυλιακό χώρο -μισή ώρα νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους- μόνο στα πωρωμένα θύματα που τους τα 'σκασαν!
 
Γράφει στο site της η Didi: Θα υπάρξει επίσης, εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός early-entry εισιτηρίων για κατόχους μόνο Golden Standing ή VIP εισιτηρίου το οποίο θα τους επιτρέπει την είσοδο στον χώρο, μισή ώρα νωρίτερα από το υπόλοιπο κοινό αποκλειστικά και μόνο για αυτούς. Θα παραλαμβάνουν επίσης μια σειρά από αναμνηστικά (laminate πάσο & lanyard). 
 
Είπαμε, κι εγώ τρελό αρρωστάκι είμαι, τσιμπάω και το ξέρω. Αλλά όχι και 160 ευρώ το άτομο για να καβατζώσεις θέση κάγκελο και να πάρεις δυο τρισάθλια πλαστικά αναμνηστικά, γαμώτο! Είναι εξοργιστικά άδικο για όσους ήδη πληρώσαμε πολύ τσουχτερά εισιτήρια.

Τους έχω άχτι από το 2013, όταν τα golden standing τα είχαν χρεώσει 100 ευρώ το άτομο, τάζοντας επίσημα και πάρτι με την παρουσία των DM στο Terravibe μετά τη συναυλία. Εννοείται πως δεν εμφανίστηκαν ποτέ...».