Σαν να ξυπνάει επιτέλους ο Alpha 98.9

Σαν να ξυπνάει επιτέλους ο Alpha 98.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από αρκετό καιρό, οι ιθύνοντες του ομίλου κάνουν βήματα για να ενδυναμώσουν το ραδιόφωνό τους.

08 Ιουνίου 2017
Ήταν κάτι που «φώναζε» και φαινόταν. Τα ποσοστά του στις ακροαματικότητες δεν ξεπερνούσαν ποτέ το 2%, αφήνοντάς τον πολύ πίσω στη μάχη του ανταγωνισμού. Πλέον όμως, μετά τις αλλαγές στα διοικητικά του πόστα (αποχώρηση Χαριτάτου) μπήκε ήδη σε φάση αλλαγών, ως προς το πρόγραμμά του αλλά και γενικότερα.
 
Στο καθημερινό είναι ουκ ολίγες οι επιστροφές και οι προσθήκες. Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Σμυρνής ανέλαβε ξανά μετά από καιρό το 6 με 8, και η Λώρα Ιωάννου με την Ευαγγελία Τσικρίκα αντικατέστησαν τον Σπύρο Χαριτάτο στο 10-12. Στο μαγκαζίνο πλέον η Έφη Αλεβίζου, 2 με 2.30, οποίο όμως μίκρυνε κατά μισή ώρα για το αντίστοιχο οικονομικό με τους Βαγγέλη Δουράκη και Χάρη Ντιγριντάκη, και στην απογευματινή ζώνη επέστρεψε ο Τάκης Πουρναράκης με εκπομπή για το αυτοκίνητο (4 με 5).
 
Στα σχέδια των ανθρώπων του σταθμού είναι η περαιτέρω στελέχωσή του, κυρίως από ανθρώπους της τηλεόρασης του Alpha. Άλλωστε, το κανάλι έχει «δυνατό» δημοσιογραφικό δυναμικό, με το δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Σρόιτερ να κονταροχτυπιέται στην κορυφή με εκείνο του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ήδη πάντως παίζουν στη συχνότητα διαφημιστικά τρέιλερ από όλες τις εκπομπές, παλιές και νέες.

Εν όψει μάλιστα του ολοένα κι αυξανόμενου ανταγωνισμού στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, το τελευταίο διάστημα (Ραδιόφωνο 24/7 88.6, Θέμα 104.6, κ.ά.).