Ελληνικό Ροκ στην πλατεία Νερού, Vol 2

Ελληνικό Ροκ στην πλατεία Νερού, Vol 2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρυσι το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ, οπότε φέτος δεν το χάνουμε! Η ελληνική βραδιά του Release Athens – για να συνεννοηθούμε, έφτασε!  Αύριο στην αγαπημένη πλατεία Νερού. 

09 Ιουνίου 2017
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Holy Monitor στις 17:40
Κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους προσφάτως και μπορεί να μην έφτασαν κοντά στα... views της Σαττί, δημιούργησαν όμως τις καλύτερες εντυπώσεις στους λάτρεις του space rock, του psych ήχου. Είναι ωραίοι οι Holy Monitor!
The Big Nose Attack στις 18:30 
Τα αδέρφια με τις μεγάλες μύτες και τη λατρεία στις πίτσες, θα ανεβούν στη σκηνή για ένα That girl που λατρεύουμε και τα άλλα τα δικά τους τα… αλάνικα!
The Last Drive στις 19:30
Devil may care, darling! Τα ΄χουμε ξαναπεί για τους εν λόγω κυρίους. Αγαπημένος Alex K και Γιώργος Καρανικόλας,  και η υπόλοιπη συμμορία της americana, που μετράνε πολλά ωραία ενσταντανέ στο ενεργητικό τους. Και φυσικά περιμένουμε και το Always the sun που τα σπάει!
Διάφανα Κρίνα στις 21:00
Διάφανα Κρίνα.. Διάφανα Κρίνα.. Διάφανα Κρίνα χωρίς τον Ανεστόπουλο. Ναι θα συμβεί. Μην απορείτε ρε παιδιά και μην ενίστασθε! Ο Ροδόστογλου υπήρξε η στιχουργική ψυχή των Διάφανων Κρίνων.. Θα λείπει η rebel σκοτεινή, λατρεμένη, μοναχική, μοναδική μορφή του Θάνου. Σίγουρα κάπως έτσι θα ήθελε να συνεχίζεται η ζωή, πάντως.
Γιάννης Αγγελάκας & 100°C στις 23:00
Καινούριος, μεγαλύτερος, και όχι γερασμένος. Τον είδαμε και πέρυσι, μας έφτιαξε κανονικά. «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια». Ποιητικός όπως πάντα, αναπόφευκτα μένεις εκεί και περιμένεις από τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. 

Κλείνουμε ραντεβουδάκι, λοιπόν, Στην ηλιόλουστη πλατεία Νερού, από νωρίς το απόγευμα, με τα κατάλληλα εφόδια: μπύρα, νικοτίνη και νοσταλγία για ροκ. Φτάνουν. Καλή παρέα θα γίνουμε κι ας σκάσουμε και κατά μόνας βρε παιδιά!
 
Info: Η προπώληση στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.
 
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και online στο www.releaseathens.gr, το www.fuzzclub.gr και το www.viva.gr
 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.