Πειρατής παρεμβάλλει ραδιοφωνικό σταθμό για να πει «είμαι μαλάκας!»

Πειρατής παρεμβάλλει ραδιοφωνικό σταθμό για να πει «είμαι μαλάκας!»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα «ιδιαίτερο» περιστατικό εκτυλίσσεται τον τελευταίο καιρό στο Nottinghamshire της Αγγλίας, με «θύμα» έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και «θύτη» ένα... τρολ.

11 Ιουλίου 2017
Το σκηνικό έχει ως εξής. Ο Mansfield 103.2 πραγματοποιεί αρκετές από τις εκπομπές του εκτός στούντιο, φιλοξενώντας μάλιστα και πρόσωπα που δίνουν συνεντεύξεις. Ωστόσο υπάρχει ένας τύπος, ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει καταφέρει να «χακάρει» τον σταθμό 8 φορές, με αφορμή αυτών των ειδών τις εκπομπές, με πιο πρόσφατο χτύπημα την περασμένη Κυριακή
 
Και τι ακούγεται κάθε φορά από τη συχνότητα; Πρώτα ο ίδιος, λέγοντας μόνος του και τραγουδιστά «είμαι μαλάκας» («I'm a wanker»), και στη συνέχεια ένα παλιό σατιρικό τραγούδι, το The Winker's Song του Ivor Biggun που εμπεριέχει την παραπάνω φράση στο ρεφρέν του.
 
Όπως είναι φυσικό υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις για το εν λόγω «τρολάρισμα». Ακροατές παίρνουν τηλέφωνο στο σταθμό για να το αναφέρουν και κάποιοι το βρίσκουν αστείο, ενώ κάποιοι άλλοι -μαζί με τους ιθύνοντες του Mansfield 103.2- εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους, κυρίως για τα παιδιά που τυχαίνει να ακούν τον... «πόνο» του πειρατή. 
 
Ο Tony Delahunty, διευθυντής του ραδιοσταθμού, ανέφερε στο Press Association ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί εύκολα ο πειρατής, καθώς χρησιμοποιεί φορητή συσκευή η οποία καλύπτει είτε μέρος είτε ολόκληρη την εμβέλεια του κανονικού πομπού. «Την πρώτη φορά το αναφέραμε στην αστυνομία, όμως μας είπαν ότι θα πρέπει να τον πιάσουν επί τω έργω», είπε χαρακτηριστικά.