Κερδίστε προσκλήσεις για τον Paul Van Dyk στο Bolivar

Κερδίστε προσκλήσεις για τον Paul Van Dyk στο Bolivar
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας αληθινός super star DJ & producer που έχει επηρεάσει και καθορίσει την ηλεκτρονική σκηνή όσο λίγοι, ο Paul Van Dyk, επανέρχεται μετά από χρόνια στην Αθήνα και θα παίξει για πρώτη φορά στο Bolivar Beach Bar το Σάββατο 22 Ιουλίου.

14 Ιουλίου 2017
Ενα μεγαθήριο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής που έρχεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Listen To The Future».
 
Το 1994 κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ «45 RPM» το οποίο ακολούθησε το «Seven Ways» το 1996, το «Out There And Back» το 2000 και πολλά ακόμα. Το 2015 κυκλοφόρησε το τελευταίο του μέχρι σήμερα studio άλμπουμ με τίτλο «The Politics Of Dancing 3», ένας δίσκος κληρονομιάς όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε. Από τους πρώτους που εγκατέλειψαν το «mixing-two-tracks» και μετακινήθηκε σε ένα υβριδικό live-on-stage, μια συναυλιακή προσέγγιση στο χτίσιμο των show του καθώς ο Paul Van Dyk ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για τη σύνδεση του με το κοινό.
 

Το e-tetRadio σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για αυτή τη μεγάλη βραδιά - νικητές είναι ο Ξενοφώντας Λαλιώτης και ο Νίκος Μαχαίρας


Bolivar Beach Bar
Doors Open
: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Εισιτήρια στο Viva.gr