Ποιες είναι οι πρώτες μουσικές που παίζει το Athens Voice Stereo 102.5

Ποιες είναι οι πρώτες μουσικές που παίζει το Athens Voice Stereo 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ως γνωστόν, εδώ και λίγες μέρες το Nitro Radio πέρασε στην ιστορία, με τη συχνότητά του να αναμένει το νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα της Athens Voice. 

08 Αυγούστου 2017
Οι 7 πάντως από τους παλιούς εργαζόμενους -κάτι λιγότερο από τους μισούς συνεταιριστές, δηλαδή- θα συνεχίσουν και στο νέο ραδιόφωνο. Στους 102.5 ήδη παίζει πιλοτικό μουσικό πρόγραμμα, playlist και αναφορά μόνο στη συχνότητα. 
 
Όπως φαίνεται στην παρακάτω λίστα με τραγούδια που έπαιξαν σε μια τυχαία ώρα, οι μουσικές του δεν θυμίζουν σε πολλά το Nitro Radio. Ειδικά στο στυλ που είχε επί αυτοδιαχείρισης. Πιο πολύ θυμίζουν αντίστοιχες... ενημερωτικών ραδιοφώνων. Πολλά mainstream κομμάτια, ποπ και ροκ, παλιά και πιο πρόσφατα. Και ελληνικά, κυρίως έντεχνα και ροκ.
 
Animals - The House of The Rising Sun
Arcade Fire - Rebellion
Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain?
The Doors - Love Me Two Times
Derek & The Dominos - Layla
Cyanna - Shine
Daft Punk - Get Lucky
Eminem - Without Me
George Michael - Freedom
Gorillaz - Feel Good Inc.
Gorillaz - Clint Eastwood
Gossip - Heavy Cross
Black - Everything Is Coming Up Roses
Bolland & Bolland - In The Army Now
Eric Clapton - Cocaine
Boston - More Than A Feeling
 
Ενδεικτικό της μεταβατικής φάσης, είναι το ότι σε ορισμένες των περιπτώσεων παίζουν «back to back» δύο τραγούδια από τους ίδιους καλλιτέχνες, όπως π.χ. το Feel Good Inc. και το Clint Eastwood των Gorillaz, και όλα μαζί με την ίδια σειρά. Εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα εννοείται. Δεν θα μπορούσαν ούτε να φτιάξουν ούτε να αφήσουν τόσο κακή και αδιάφορη λίστα.