Στον Real 97.8 το δίδυμο Κακούση και Πετρόπουλου

Στον Real 97.8 το δίδυμο Κακούση και Πετρόπουλου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακατατάξεις σε εκπομπές και ζώνες στο ραδιοσταθμό, στα 10α γενέθλιά του.

31 Αυγούστου 2017
Σε προχωρημένες συζητήσεις με το ρραδιόφωνο των Κουρή και Χατζηνικολάου βρίσκεται λοιπόν το επιτυχημένο δίδυμο των Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου και αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Γενικώς αλλάζουν αρκετά πράγματα στον Real FM με κάποιες αλλαγές που μπορεί να θεωρηθούν ως και δομικές για τα FM (όπως η μετακίνηση του Λαβίθη) που δημιουργούν νέα δεδομένα. Το πρωινό θα ξεκινάει με τις εκπομπές του Γιώργου Ψάλτη καθημερινά 5 με 7 και των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη που θα ακολουθούν 7 με 10. Στο 10 με 12 είναι ο κορυφαίος σε ακροαματικότητα Νίκος Χατζηνικολάου, 12 με 1 ο Μάνος Νιφλής (ωραία κίνηση), 1 με 2 η Ελληνοφρένεια και 2 με 4 ο Νίκος Στραβελάκης με το δίωρο -πια- magazino του σταθμού. 
 
Η πιο μεγάλη αλλαγή είναι όπως σας είπαμε εκείνη στη νυχτερινή ζώνη. Ο Κωνσταντίνος Λαβίθης και το δημοφιλέστατο «Ανεμολόγιο» φεύγουν από τη νύχτα και πηγαίνουν λίγες ώρες νωρίτερα, 8 με 12 το βράδυ. Στην θέση του από τις 12 έως τις 5 το πρωί επιστρέφει ο Μάνος Τσιλιμίδης με τον «Άγρυπνο». Ο Βασίλης Κουφόπουλος μετακινείται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.
 
Το ντουέτο των Νίκου Μπογιόπουλου και Μανώλη Κοττάκη πηγαίνει δύο ώρες νωρίτερα, 6 με 8 το απόγευμα, με τον Γιώργο Γεωργίου να μετακινείται με τη σειρά του λίγο πιο νωρίς, στο 4 με 6. (update: Ο Μανώλης Κοττάκης αποχώρησε, διαβάστε ΕΔΩ). 

Έχουμε την αίσθηση πως είναι ένα πολύ καλό καθημερινό πρόγραμμα. Εξαιρετικά δυνατό και ανταγωνιστικό.