Με νέο πρωινό δίδυμο αλλά και αποχωρήσεις ο Galaxy 92

Με νέο πρωινό δίδυμο αλλά και αποχωρήσεις ο Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άργησε μεν να ξεκινήσει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ραδιόφωνα, ωστόσο από τη Δευτέρα οι παραγωγοί -ή έστω κάποιοι από αυτούς- επιστρέφουν στα πόστα τους.

10 Σεπτεμβρίου 2017
update: Δεν αναπληρώθηκαν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα κενά στο πρόγραμμα του Galaxy 92. Επιπλέον, έφυγε από τον σταθμό και η Σαλίνα Γαβαλά που ήταν 2 με 4 το μεσημέρι, μένοντας εν τέλει με τις μισές εκπομπές σε σχέση με πέρσι. Εκτός των προαναφερθέντων πάντως, συνεχίζει κανονικά και ο Θωμάς Χρίσταινας 6 με 8 το βράδυ.

Ήδη έχουν αποχωρήσει από το σταθμό τουλάχιστον δύο από εκείνους που ήταν στο πρόγραμμα την περσινή σεζόν. Η μια είναι η Χριστίνα Γιαννοπούλου, η οποία μαζί με μια ομάδα παραγωγών θα στήσει ένα νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα (ΕΔΩ). Και η άλλη είναι η Βάσω Λούκα, που πλέον κάνει εκπομπές στο Love Radio 97.5 τα μεσημέρια - ήταν μια από τις πιο «παλιές» του Galaxy 92 με μεγάλη θητεία στη συχνότητα.
 
Ωστόσο το ιστορικό μουσικό ραδιόφωνο, για να καλύψει τα κενά, αποφάσισε να επιστρατεύσει εκ νέου τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Πάνο Λάκατζη καθημερινά 8 με 10 το πρωί. Ενώ συνεχίζουν ο Θοδωρής Γιαννόπουλος και η Έφη Μαλτέζου, 12 με 2 το μεσημέρι και 4 με 6 το απόγευμα αντίστοιχα, όπως και την περασμένη σεζόν.

Χωρίς να λείπουν όμως και τα οικονομικά προβλήματα. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το διοικητικό συμβούλιο του Galaxy 92 στην τακτική του συνέλευση, αποφάσισε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ανάγκη από ρευστό. Είτε από τους τωρινούς μετόχους είτε από κάποιον νέο «παίκτη», όπως αποδείχθηκε με το προσύμφωνο για είσοδο επενδυτή στην ΑΜΚ που είχε υπογραφεί πέρσι (ΕΔΩ). Ενδεικτικό το ότι για το 2016 προέκυψαν ζημίες στον ραδιοσταθμό ύψους 336.814,65 ευρώ. Ψάχνονται γενικώς οι ιδιοκτήτες του, για να βρουν μια λύση. Ταυτόχρονα ξεπληρώνουν τα χρωστούμενα -έστω και σιγά σιγά- σε παραγωγούς. 
 
Δεν είναι κακό ραδιόφωνο ο Galaxy 92, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Διαχρονικά παίζει πολύ καλές μουσικές, ακόμα και τώρα στις πιο δύσκολες καταστάσεις του. Τα εσωτερικά του προβλήματα όμως δεν τον αφήνουν να «αναπνεύσει» και να ξαναγυρίσει στις δόξες του.