Πρόταση γάμου on air

Πρόταση γάμου on air
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα «περιστατικό» αγάπης που έλαβε χώρα -που αλλού- στο Love Radio 97.5 κατέληξε σε πρόταση γάμου.

17 Σεπτεμβρίου 2017
Όλα συνέβησαν όταν μια ακροάτρια του σταθμού βγήκε στον αέρα και την εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου (10-1 τη νύχτα) στο Love Radio. Εξέφρασε το παράπονο και τη στεναχώρια της επειδή το ταίρι της θα έφευγε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω μιας καλής επαγγελματικής πρότασης που του έγινε.
 
Την ίδια στιγμή όμως συντονισμένος ήταν και ο σύντροφός της, ο Σωκράτης, που την άκουσε να λέει όλα αυτά. Πήρε τηλέφωνο στο ραδιοσταθμό και βγήκε κι εκείνος με τη σειρά του στον αέρα, για να της απαντήσει μέσω της συχνότητας. Δεν άργησε να δηλώσει πως παρατάει τα πάντα «για την πάρτη της», παραμένοντας τελικά στην Ελλάδα και έκλεισε με το «θέλεις να ενώσουμε τα μισά των δύο καρδιών μας;», κάνοντάς της πρόταση γάμου on air. Με τον Βασίλη Ιωάννου να δίνει υπόσχεση πως θα παρευρεθεί στον γάμο τους, μαζί με όλο το Love Radio 97.5.
 


Τελικά αποτελεί επικίνδυνο μέσο το ραδιόφωνο, μία εκπομπή ακούς και μπορεί στο τέλος να βγεις παντρεμένος. Υπάρχει άλλωστε και ειδικό ραδιόφωνο για γάμους, το All Wedding Radio (από εκεί και η φωτογραφία) που σε ενημερώνει, όπως λέει, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για έναν καλό γάμο.