Κοίτα που σε πολιτικές εκπομπές ακούς τις πιο απρόβλεπτες μουσικές

Κοίτα που σε πολιτικές εκπομπές ακούς τις πιο απρόβλεπτες μουσικές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μάνος Βουλαρίνος και Πέτρος Νικολάου στο ΣΚΑΪ 100.3. Τζίνα Μοσχολιού στον Αθήνα 9.84. Δύο πολιτικές εκπομπές (η μία σατιρική) στις οποίες μεταδίδονται τραγούδια έκπληξη.

19 Σεπτεμβρίου 2017
Ειδικά σε αυτή της Μοσχολιού (καθημερινά, 1 με 2 το μεσημέρι) θα ακούσεις και καλό ροκ. Από τους Smashing Pumpkins στους Nine Inch Nails και από τους Afghan Whigs στους Foo Fighters. Πόσα μουσικά ραδιόφωνα γνωρίζετε να παίζουν Nine Inch Nails; Μην κουράζεστε, θα σας τη δώσουμε εμείς την απάντηση: κανένα
 
Αλλά και ανάμεσα στη σάτιρα των Βουλαρίνου και Νικολάου (σάτιρα που ακούγεται πιο βελτιωμένη κι εύστοχη το τελευταίο διάστημα οφείλουμε να ομολογήσουμε - καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι) μεταδίδονται μερικά πολύ σύγχρονα και ολοκαίνουργια κομμάτια από Nicki Minaj και Miley Cyrys (το Malibu) μέχρι Imagine Dragons και Julia Michaels (το Issues). Αλλά και το Back to You από Louis Tomlinson. Πιο ποπ αυτοί οι δύο σε σχέση με το ροκ του 9.84.
 
Σιγά το σπουδαίο θα πείτε, σιγά τα σπάνια κομμάτια. Σύμφωνοι, αλλά ξεχνάτε πως μιλάμε για το ελληνικό ραδιόφωνο στο οποίο οι ροκ σταθμοί παίζουν Joan Jett και Survivor (όχι αυτό του ΣΚΑΪ). 

update: Σωστά, σωστά και ο Παύλος Τσίμας στις εκπομπές του παίζει εξαιρετικές μουσικές.