Αποχώρησε η Ναταλία Γερμανού από τον Sfera 102.2

Αποχώρησε η Ναταλία Γερμανού από τον Sfera 102.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 20 χρόνια εκπομπών ένα γνήσιο τέκνο του ραδιοφώνου φεύγει από τη συχνότητα.

29 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να έχει μπλέξει με την τηλεόραση, τις συζητήσεις στους καναπέδες, τις μαγειρικές και τα άλλα βαρετά στα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αλλά εμείς στο e-tetRadio τη βλέπουμε πάντοτε ως παιδί του ραδιοφώνου. Και κάνει το ραδιόφωνο που μας αρέσει (όχι στις μουσικές που παίζει φυσικά), ζωντανό, γρήγορο, έξυπνο και με ρυθμό.  

Στον Sfera 102.2 συμπλήρωσε 20 χρόνια (τα 5 από αυτά ήταν και διευθύντρια προγράμματος - από το 1998 έως το 2005) και σταματάει τώρα, με την έναρξη της σαιζόν. Παράδοξο. Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου αποχαιρέτησε τον κόσμο στην τελευταία της εκπομπή. Οι λόγοι της αποχώρησης, καθαρά προσωπικοί και το διαζύγιο με τον Χάρη Πολίτη απολύτως βελούδινοΑπώλεια για το σταθμό ωστόσο, όπως και να έχει. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα συνεχίσει μόνος για κάποιες μέρες (καθημερινά 6 με 9). 

Νομίζουμε πως δεν θα αντέξει και πολύ μακριά από το ραδιόφωνο η Ναταλία.  Δεν θα άντεχε δηλαδή. Το θεωρεί άλλωστε έρωτα (το ραδιόφωνο) όπως έχει πει. Και όπως μαθαίνουμε, πολύ σύντομα (όχι άμεσα) θα την ακούσουμε σε άλλη συχνότητα.