Athens Voice 102.5 σε... συνεταιριστικά θεμέλια

Athens Voice 102.5 σε... συνεταιριστικά θεμέλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έστω και τυπικά, συνεχίζει ως αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο. Μειώθηκαν σε 7 οι συνεταιριστές της συχνότητας.

04 Οκτωβρίου 2017
Διαμορφώνεται σιγά σιγά το νέο καθεστώς του σταθμού, τόσο στο κομμάτι του προγράμματος όσο και στο εταιρικό. Προ ημερών αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ το νέο καταστατικό της «Radio Plan Bee Ι.Κ.Ε.», του φορέα δηλαδή που συνέστησαν οι εργαζόμενοι για να λειτουργήσουν τον πρώην Nitro 102.5, από τον οποίο αποχώρησαν 9 εταίροι (κάτι παραπάνω από τους μισούς, δηλαδή).
 
Τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και ενεργοποιήθηκε ξανά η συχνότητα οι Γιάννης Παγκαλιάς, Γιοβάννα Βλασσοπούλου, Χριστίνα Γιαννοπούλου, Κώστας Καλοβρέντης, Μαριλένα Σπανουδάκη, Μαρία Κούκη, Φώτης Γαλανός, Ιακωβίνα Καπαλά και Ολυμπία Μπαρμακέλλη, μεταβίβασαν τα εταιρικά τους μερίδια στους Θοδωρή Χατζηκωνσταντή, Βασιλική Τριανταφύλλου, Δημήτρη Ντάφη, Νίκο Δημόπουλο, Φάνη Θεοχάρη, Χρήστο Αντωνίου και Ελένη Γραμμένου για 13.497,12 ευρώ. Οι εναπομείναντες μέτοχοι πραγματοποίησαν και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 16.187,50 ευρώ.
 
 
Ως διαχειριστής του σταθμού εκλέχθηκε εκ νέου ο Δημήτρης Ντάφης, τεχνικός, ο οποίος ήταν στο ίδιο πόστο την περίοδο που λειτουργούσε ο αυτοδιαχειριζόμενος Nitro. Επίσης αλλάζει και η έδρα του σταθμού, που φεύγει από το Περιστέρι και την Αιμιλίου Βεάκη 58 και πηγαίνει στο κέντρο της Αθήνας και στα γραφεία της Athens Voice, στην Χαριλάου Τρικούπη 22. Ήδη πάντως, τα νέα στούντιο του Athens Voice 102.5 είναι υπό διαμόρφωση.
 
Χωρίς φανερή εμπλοκή, επομένως, με το νέο του ραδιόφωνο ο Φώτης Γεωργελές. Απλώς συνέπραξε με τους εργαζόμενους-συνεταιριστές, προκειμένου να βγάλει στα FM την ραδιοφωνική version της free press εφημερίδας του. Κάτι που επιθυμούσε διακαώς όλα αυτά τα χρόνια.