Atlantis 105.2 τέλος όπως τον ξέραμε

Atlantis 105.2 τέλος όπως τον ξέραμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου ο ιστορικός ραδιοσταθμός αλλάζει πρόσωπα και μουσικό προσανατολισμό. Ευτυχώς θα παραμείνει στο ξένο ρεπερτόριο, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ακούγαμε στη συχνότητα για χρόνια.

07 Οκτωβρίου 2017
Σας είχαμε ενημερώσει για το νέο ραδιόφωνο (ΕΔΩ) από την 1η Σεπτέμβρη. Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία με οριστική ημερομηνία έναρξης του νέου ραδιοφώνου (με το ίδιο όνομα αλλά εντελώς διαφορετικά σήματα) την 17η Οκτώβρη. Από την Παρασκευή 13 του μηνός θα αρχίσουν να ακούγονται οι καινούργιες μουσικές (σποτ, σήματα, τρέιλερ κτλ) και από την Τρίτη 17 ξεκινούν και οι εκπομπές.
Το πρόγραμμα θα σας το πούμε τις επόμενες ημέρες μόλις οριστικοποιηθούν τα ονόματα. Τις καθημερινές θα έχει εκπομπές από τις 7 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και τα Σαββατοκύριακα από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, με τις απαραίτητες dj zones τα Σαββατόβραδα. Η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς και κάνει καλή δουλειά όπως μας λένε. Μην ανησυχείτε πάντως: θα παίζουν και ροκ, ψαγμένο, γιατί θα είναι σε επικοινωνία με ραδιόφωνα του εξωτερικού (θα σας τα πούμε από εβδομάδα).
Τον Atlantis 105.2 τον αγαπάμε όπως ξέρετε στο e-tetRadio, όπως είναι τώρα εννοούμε. «Ο Atlantis 105.2 έχει γίνει ο πιο πλουραλιστικός ροκ σταθμός της πόλης» γράφαμε το καλοκαίρι. Δεν είχε μεγάλη ακροαματικότητα όμως. Θα λείψει πάντως σε ένα κοινό το οποίο του ήταν πιστό. Θα μας λείψει και σ' εμάς, αναμφίβολα.