Blade Runner η Bari Focus με ανεξήγητα φαινόμενα

Blade Runner η Bari Focus με ανεξήγητα φαινόμενα
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τετραπλασιαστήκαμε» πανηγυρίζει ο Μέντα 88 αφού μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να αυξήσει κατά πολύ τους ακροατές που τον ακούνε μέσω διαδικτύου.

09 Οκτωβρίου 2017
Τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία του Radio Jar που είναι 100% αξιόπιστα (συνεργάζεται μαζί του το e-tetRadio πολύ καιρό και μπορούμε να σας το διαβεβαιώσουμε), ο Μέντα 88 είχε 122 χιλιάδες ακροατές όταν πέρυσι, Σεπτέμβριο του 2016, είχε μόλις 32 χιλιάδες ακροατές.
 
Το περίεργο, το εντελώς περίεργο, είναι που τα νούμερα αυτά δεν αποτυπώνονται και στις μετρήσεις ακροαματικότητας της Bari Focus. Δείτε το παρακάτω πινακάκι και θα καταλάβετε. Ενώ το Radio Jar δίνει στον Μέντα 88 αύξηση 400% η Bari Focus μόλις 10% (40 φορές λιγότερο!). Ανεξήγητα φαινόμενα.

Σεπτέμβριος 2016 25η θέση  3,6% 
Σεπτέμβριος 2017  22η θέση  4,0% 
Πολλοί έχουν κατά καιρούς αμφισβητήσει την αξιοπιστία της μέτρησης ακροαματικότητας της Bari Focus. Ουδείς με στοιχεία. Μαθαίνουμε όμως πως από κάποιους γίνεται μία πολύ συστηματική έρευνα (έχει προχωρήσει αρκετά) και σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματά της που θα αλλάξουν άρδην το τοπίο στις ακροαματικότητες. Εδώ θα είμαστε.