Είναι ροκ προσωπικότητα ο Γιώργος Μαζωνάκης;

Είναι ροκ προσωπικότητα ο Γιώργος Μαζωνάκης;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μαζωνάκης καλεσμένος στον Εν Λευκώ 87.7 οπότε και ο Sfera 102.2 θα έχει τους Thievery...

22 Νοεμβρίου 2017
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αρέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, γιατί έχει περάσει σε κόσμο που είναι πιο εναλλακτικός. Μέχρι και review διαβάζαμε παλιότερα σε καλά περιοδικά από βραδιές του σε νυχτερινά κέντρα.

Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω δει ποτέ και ζωντανά ώστε να κρίνω. Όχι για να καταλάβω αν θα μου αρέσει (αυτό το ξέρω ήδη πολύ καλά) αλλά για να δω τι είναι εκείνο που τον κάνει να περνάει και σε έναν άλλο, διαφορετικό, κόσμο. Ίσως τραβάει το στυλ του, η persona του. Μουσικά, πάντως, δεν ακούγεται με τίποτε.  
 
Ο Μαζωνάκης λοιπόν την Παρασκευή θα βρίσκεται στο στούντιο του Εν Λευκώ 87.7, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο ραδιοσταθμός, αποθεώνοντας τον τραγουδιστή: «Αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, όχι στις "Τρεις το Πρωί", αλλά από τις 09.00, οι Laternative, πιστοί στο πνεύμα της ημέρας, υποδέχονται στο studio του En Lefko 87.7 το (όχι και τόσο) Guilty Pleasure τους, έναν "άντρα που δεν κλαίει", αλλά "ανήκει σ’ εκείνον και στα όνειρά του"… Το πρωί της Παρασκευής, το Ping Pong Challenge φοράει τη γούνα και τα χρυσαφικά του και στρώνει το κόκκινο χαλί σε μια ροκ προσωπικότητα με λαμπρή καριέρα στην ελληνική ποπ και λαϊκή μουσική, τον έναν και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη».
 
Είναι ροκ προσωπικότητα ο Γιώργος Μαζωνάκης
 
Ο υπότιτλος παραπάνω προέρχεται από σχόλιο ακροατή του Εν Λευκώ 87.7, όπως ακριβώς το έγραψε κάτω από την είδηση περί Μαζωνάκη: «Μπα, εγώ θα βάλω Sfera. Εχουν καλεσμένους τους Thievery». Εγραψε ο τύπος... 
 
Θα συντονιστούμε εννοείται. Αξίζουν αυτά τα ανατρεπτικά. Αν θα επιλέξει μάλιστα και μουσική ο ίδιος θα είναι ακόμα καλύτερα

update: Και όμως, όπως μας είπαν, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ανεβάσει βίντεο ο Μαζωνάκης οδηγώντας στο αυτοκίνητό του και στο ραδιόφωνο είχε Εν Λευκώ 87.7, από πίσω ακουγότανε η φωνή της Εύας Μπουντούρη.