«Athens Heart 104 FM» από τον Παναγιώτη Κωστάκη

«Athens Heart 104 FM» από τον Παναγιώτη Κωστάκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ιδιοκτήτης του Kiss 92.9 κατοχύρωσε τον παραπάνω διακριτικό τίτλο, μαζί με μια συχνότητα που όμως δεν ανήκει σε εκείνον.

22 Νοεμβρίου 2017
Η σχετική αίτηση κατατέθηκε στις 25 Ιουλίου, για τον τίτλο «Athens HEART 104 fm» κι έγινε δεκτή την 1η Νοεμβρίου. Σε αυτήν δεν απεικονιζόταν κάποιο λογότυπο, γινόταν αναφορά όμως σε μια συχνότητα FM και ένα παλιό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
 
Στην Αθήνα, ως γνωστόν, ιδιοκτήτης του 104 FM είναι ο Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος από τις αρχές της σεζόν έχει ενεργοποιήσει τον Party 104 και σύντομα θα βγει στον αέρα το πρόγραμμά του. Επίσης η δική του συχνότητα στον ίδιο μεγάκυκλο, λανσαρίστηκε μόλις την Δευτέρα ως Θέμα 104.6. Ως προς το όνομα, ο πρώτος που το είχε κατοχυρώσει ήταν ο Άκης Τουρώνης, για λογαριασμό του Heart FM 93.1 που έκλεισε μαζί με τα υπόλοιπα ραδιόφωνά του το 2012.
 
 
Έπειτα από το άδοξο τέλος του επιτυχημένου Hot FM 104.6 το 2010, που πλέον συνεχίζει μόνο διαδικτυακά, ο Παναγιώτης Κωστάκης δεν ενδιαφέρθηκε ξανά για τη λειτουργία ενός δεύτερου σταθμού μαζί με τον Kiss 92.9, κάτι που είχε προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον.