Με πρόβλημα ταυτότητας το Athens Voice 102.5

Με πρόβλημα ταυτότητας το Athens Voice 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε τι ραδιόφωνο ακριβώς είναι έχουμε καταλάβει (μουσικό ή talk radio;), ούτε ποιος ο χαρακτήρας του (μουσικό ύφος), ούτε καν το στυλ του (παραγωγοί). Ένας αχταρμάς που αποπροσανατολίζει τον ακροατή. 

06 Δεκεμβρίου 2017
Ξεκινάει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος τα πρωινά με τόσο ιδιαίτερο ύφος που δεν χωράει ενδιάμεσες καταστάσεις, είτε θα σου αρέσει, είτε όχι (εμάς μας αρέσει και, συν τοις άλλοις, επιλέγει εξαιρετικές μουσικές). Ακολουθεί η Κατερίνα Παναγοπούλου που μοιάζει να το ψάχνει ακόμα και συνεχίζει το δίδυμο Πανούτσου και Προβατά με ατέρμονες διηγήσεις και ιστορίες φίλων από το παρελθόν, οι περισσότερες εξ αυτών θανάσιμα βαρετές.

Νίκος Ζαχαριάδης με αίσθηση χιούμορ 12 με 1, Μάκης Μηλάτος πιο σοβαρός 1 με 2. Η αποθέωση έρχεται αμέσως μετά με την Τζένη Μελιτά και τον Διονύση Ατζαράκη (2 με 4) που κάνουν μία 100%  life style εκπομπή. Αν βρεθεί ακροατής να μπορεί να ακούσει στη σειρά Μάκη Μηλάτο και μετά Τζένη Μελιτά θα είναι ήρωας και να τον προσέξουμε γιατί θα αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Πιο ανάποδες εκπομπές δίπλα-δίπλα δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλες στα αθηναϊκά FM
 
Στο 4 με 6 δεν υπάρχει εκπομπή και παίζουν μόνο τραγούδια! Δεν βρήκαν προφανώς παραγωγό και ίσως καλύτερα γιατί ποιος ξέρει τι θα επέλεγαν μετά από Μηλάτο και Μελιτά ώστε να μην ταιριάζει ούτε με τον έναν, ούτε με την άλλη.

Προς το παρόν ο ραδιοσταθμός δεν προσφέρει τίποτε το καινούργιο στο ραδιόφωνο. ΟΙ μουσικές του ωστόσο (όπως βλέπουμε από το εβδομαδιαίο Top 20 μέσω Media Inspector) παρουσιάζουν πραγματικά ενδιαφέρον.
 
1 POWER ELLIOTT WHEELER
2 VERIDIS QUO DAFT PUNK
3 CLOUD 9 JAMIROQUAI
4 WISH I KNEW YOU THE REVIVALISTS
5 SPENT THE DAY IN BED MORRISSEY
6 PERFECT PLACES LORDE
7 MAIN GIRL CHARLOTTE CARDIN
8 OTHER PEOPLE LP
9 NEVERMIND LEONARD COHEN
10 SUGAR ROBIN SCHULZ - FRANCESCO YATES
11 CAN'T CONTROL TEXAS
12 CHANGING SIGMA - PALOMA FAITH
13 YOU DON'T OWN ME GRACE - G-EAZY
14 BLACK MAN IN A WHITE WORLD MICHAEL KIWANUKA
15 HEAVY CROSS GOSSIP
16 PROMISES MONOPHONICS
17 LUST FOR LIFE LANA DEL REY - THE WEEKND
18 FAR FROM ANY ROAD THE HANDSOME FAMILY
19 YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON JOE COCKER
20 MASTER BLASTER STEVIE WONDER