Κάπως επεισοδιακοί Laternative με Γιάνη Βαρουφάκη την Παρασκευή το πρωί

Κάπως επεισοδιακοί Laternative με Γιάνη Βαρουφάκη την Παρασκευή το πρωί
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης σε ένα μουσικό ραδιόφωνο. «Ping Pong Challenge» στον Εν Λευκώ 87.7. 

13 Δεκεμβρίου 2017
Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα των τελευταίων ετών, θα φιλοξενήσουν στο στούντιο του Εν Λευκώ 87.7 ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Σταύρος Διοσκουρίδης. Έπειτα από τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Νίκο Ξυδάκη, την Παρασκευή στις 9 το πρωί θα βρίσκεται στους Laternative για μια ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης. Μιλώντας για την πολιτική, την οικονομία αλλά και για διάφορα ποικίλης ύλης θέματα, ενώ μετά θα υποβληθεί και στο -καθιερωμένο πλέον- Ping Pong Challenge, στο κανάλι του Εν Λευκώ 87.7 στο Youtube.
 
Η είδηση ωστόσο για την πρόσκληση του Γιάνη δεν έτυχε και της θερμότερης αποδοχής από τους ακροατές του σταθμού. Μάλλον το αντίθετο, αν κρίνουμε από τα σχόλια στην σελίδα του στο facebook:
«Μόλις έβγαλα τον σταθμό από τα presets»
«Θέλετε να σπάσουμε τα ραδιόφωνά μας δηλαδή; Μας δουλεύετε;»
«Αναζωογονητικό πράγματι να κάνεις "ξεκαθάρισμα" (ή ξεσκαρτάρισμα) πότε πότε στους "φίλους" σου, στους γνωστούς, στα fb etc, ακόμα και στην εργασία σου (στους ακροατές σου στην περίπτωση σας) αν και αυτό εμπεριέχει ρίσκα. Ακούω 87.7 από τότε που βγήκε στον αέρα. Λυπάμαι, αλλά όχι πλέον. Εν λευκώ just deleted!»
«Ένας άνθρωπος που συμμετείχε στην επιδείνωση του οικονομικού κλίματος, μια κινούμενη φαρσοκωμωδία, ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδέα ότι έπαιξε με χιλιάδες ζωές, που έκλεισε τις τράπεζες, είναι φιλοξενούμενος για να μας πει, δεν έχει σχέση η μουσική με την πολιτική. Αίσχος»
 
Σε αυτά και άλλα σχόλια, πιο υβριστικά, απάντησε πολύ σωστά και κόσμια ο Εν Λευκώ 87.7 υπερασπιζόμενος τον Γιάνη Βαρουφάκη:«Τι έγινε ρε παιδιά, δεν θεωρείτε ότι υπάρχουν άπειρα θέματα που πρέπει να συζητηθούν;». Κι έλαβαν απαντήσεις, όπως, «η μόνη "συζήτηση" που πρέπει να γίνει με τον τύπο αυτόν είναι στο ειδικό δικαστήριο. Ούτε μπορεί να γίνει συζήτηση με τον συγκεκριμένο, πόσο δε μάλλον σε life style 5λεπτη εκπομπή όπως αυτή. Δε μπορεί να προσδίδετε κύρος σε γραφικούς απατεώνες καλώντας τους στο σταθμό σας. Αυτά είναι για τους Αυτιαδες και τους Παπαδάκηδες. Αρκετά τον φάγαμε στη μάπα. Μέγα φάλτσο...»