Ξεκινάει ο Ελληνικός 93.2 τη Δευτέρα στις 9 και 32 το πρωί, ακριβώς

Ξεκινάει ο Ελληνικός 93.2 τη Δευτέρα στις 9 και 32 το πρωί, ακριβώς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επίσημη έναρξη για το μουσικό ραδιόφωνο των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή με παραγωγούς (επιτέλους!) και πολλούς καλεσμένους καλλιτέχνες για την πρεμιέρα του.  

15 Δεκεμβρίου 2017
Τη Δευτέρα λοιπόν ο σταθμός ανοίγει μικρόφωνα και οι παραγωγοί του υποδέχονται τους καλλιτέχνες για εκπομπές από κοινού. Στα νέα του στούντιο στο Μαρούσι όλα αυτά (φωτογραφία), στις εγκαταστάσεις της Real Group, μεσοτοιχία με τον Real FM. Από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα περάσουν από εκεί πολλοί, πάρα πολλοί, συνθέτες και τραγουδιστές. Σημειώστε ονόματα: Imam Baildi, Σούλη Ανατολή, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Δήμητρα Γαλάνη, Καίτη Γαρμπή, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θέμης Καραμουρατίδης, Στέφανος Κορκολής, Κώστας Λειβαδάς, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα, Μαρίζα Ρίζου, Μπάμπης Στόκας κ.α.

 
Παραγωγοί του σταθμού θα είναι η Έλενα Δημητράκη, ο Δημήτρης Μάρκος, η Σαπφώ Ματσιώρη και ο Διονύσης  Καστόρας. Το, εκ των έσω, πρόγραμμα του Ελληνικού 93.2 διαμορφώνεται ως εξής:
 
06:00 – 10:00  Έλενα Δημητράκη
10:00 – 14:00  Δημήτρης Μάρκος
14:00 – 18:00  Σαπφώ Ματσιώρη
18:00 – 22:00  Διονύσης Καστόρας
 
Θυμίζουμε, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι για να ξεχνιούνται, πως ο Ελληνικός 93.2 αποτελεί ιδέα του Νίκου Νικολακόπουλου και ο οποίος, πλέον, έχει αποχωρήσει από τη συχνότητα (βρίσκεται στο Μουσικό 98.6). Στις τελευταίες ακροαματικότητες πιάνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 5%. Διευθυντής Προγράμματος είναι ο Γιάννης Βασιλόπουλος που, γενικότερα, κάνει καλή (μουσική) δουλειά στον Real FM.