Μόνο 5 ώρες (λένε πως) διαρκεί το πρόγραμμα της Athens Voice στους 102.5

Μόνο 5 ώρες (λένε πως) διαρκεί το πρόγραμμα της Athens Voice στους 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τόσο οι εκπρόσωποι της free press εφημερίδας όσο κι εκείνοι του συνεταιρισμού του πρώην Nitro Radio, προσπάθησαν να δώσουν εξηγήσεις στο ΕΣΡ για τη σύμπραξή τους.

19 Δεκεμβρίου 2017
Οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής μετά από καταγγελία πέντε ιδιοκτητών ραδιοφώνων. καταγγελία για το καθεστώς της συχνότητας και το σύμφωνο συνεργασίας. Οι πέντε (μεγαλο)ιδιοκτήτες ζητούν την ανάκληση της άδειας του πρώην Nitro μέσω της «Radio Plan Bee Ι.Κ.Ε.» (προτάθηκε από το ΕΣΡ και υπεγράφη από το τότε αρμόδιο υπουργείο για θέματα Τύπου).
 
Από την εφημερίδα ισχυρίστηκαν  πως μόνο 5 ώρες προγράμματος, από τις 15 συνολικά, βγαίνουν από τους συντελεστές της. Ηθελαν έτσι να αποδείξουν πως η συνεργασία τους δεν είναι και τόσο... εκτεταμένη. Δηλαδή υποστηρίζουν πως δεν είναι ακριβώς Athens Voice 102.5, δεν είναι η ραδιοφωνική φωνή του free press, αλλά ένας άλλος σταθμός στον οποίο απλώς συμμετέχουν κάνοντας κάποιες εκπομπές. Αστείο, έτσι; Κωμικοτραγικό.
 
Η απόφαση του ΕΣΡ επί του θέματος δεν αναμένεται να βγει σύντομα γιατί προηγούνται άλλα. Προς το παρόν πραγματοποιήθηκε μόνο η ακρόαση των εμπλεκομένων

Πρέπει πάντως το ΕΣΡ να δείξει και λίγο κατανόηση. Ειδικά όταν έχει κατέβει στην Αθήνα ο Στέφανος Τσιτσόπουλος με την αυτοαναφορικότητά του, το ναρκισσισμό του και την ατελείωτη μπουρδολογία. Είναι κρίμα να μην τον ακούμε (έστω και αν παίζει καλές μουσικές) τώρα που τον πετύχαμε.
Είχαμε ακούσει από τη Θεσσαλονίκη αλλά τώρα το ζούμε κι εμείς.
Είχαμε χρόνια να διασκεδάσουμε τόσο πολύ με μία πρωινή εκπομπή