«Γιαννουτσοβαμβακάρηδες» 4 ever

«Γιαννουτσοβαμβακάρηδες» 4 ever
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα δημοφιλέστερα και μακροβιότερα ραδιοφωνικά δίδυμα της πόλης, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, γιορτάζουν δύο δεκαετίες κοινής πορείας (20 χρόνια!) στα ερτζιανά με πάρτι στο Gagarin 205.

20 Δεκεμβρίου 2017
Με ένα «ζούμπερ πάρτι» λοιπόν, αυτή την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Μουσικές παντός είδους που σημάδεψαν την 20ετία που πέρασε, από τους δύο παραγωγούς και άλλους guest DJ's με την είσοδο να είναι ελεύθερη, για ακροατές και μη. Θα παίξουν μουσική οι Χρήστος Παπαδάς,  Παναγιώτης Μένεγος Σταύρος Διοσκουρίδης, Ιωσήφ Βάγγερ, Νικολέτα Μακρή και Ντίνος Κοσμόπουλος ενώ σε ρόλο dj-έκπληξη θα ακούσουμε τους Χρήστο Φερεντίνο, Ρενο Χαραλαμπίδη, Νίκο Ορφανό και Μίλτο Μακρίδη. Special guest ο Γιάννης Πετρίδης σε μια privé «εκπομπή» στην οποία θα παρουσιάσει 10 από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην παίξουν live και οι Yeah!, το συγκρότημα του Τάκη Γιαννούτσου με τον Γιάννη Ντρενογιάννη.
 
Η αρχή της εκπομπής των δύο τους έγινε στα στούντιο του θρυλικού Κλικ FM 88. Ήταν μια ιδέα του Σταύρου Θεοδωράκη, του Γιάννη Νένε και του (επικεφαλής) Φώτη Γεωργελέ, για το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο Θοδωρής Βαμβακάρης ήταν ήδη στον Κλικ FM, ενώ ο Τάκης Γιαννούτσος είχε μόλις αποχωρήσει από τον τότε Capital 96.5. Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλα «μαγαζιά», μουσικά και ειδησεογραφικά, από όπου έκαναν εκπομπές. Best 92.6, ANT1 97.2, ΣΚΑΪ 100.3 και Red 96.3 στον οποίο βρίσκονται τα τελευταία 7,5 χρόνια.

Να ευχηθούμε στα παιδιά άλλα 20 χρόνια εκπομπών και θα δούμε τότε, λόγω... ηλικίας, που θα το γιορτάσουμε.