Ο ΣΚΑΪ 100.3 είναι όντως καλό ραδιόφωνο, αλλά του λείπει ένα πράγμα: ο πλουραλισμός

Ο ΣΚΑΪ 100.3 είναι όντως καλό ραδιόφωνο, αλλά του λείπει ένα πράγμα: ο πλουραλισμός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία φωνή κάπως διαφορετική να είχαν προσθέσει στο Φάληρο και θα ήταν ένα πιο open minded ραδιόφωνο. Αλλά προφανώς θέλουν να είναι, σχεδόν, μονόπατοι.

23 Ιανουαρίου 2018
Ο Σκάι 100.3 είναι αληθινός πυλώνας της ενημέρωσης. Μόνο για λίγα χρόνια, τότε με τις δεκάδες απολύσεις, έχασε κάπως το νήμα. Στη συνέχεια επανήλθε έστω και πιο... φτωχά, στο στίβο της ειδησεογραφίας. Και τον βλέπεις ξανά πια να είναι στις επάλξεις όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις. Εκτός από τα Σαββατοκύριακα ωστόσο που μετατρέπεται, από τις 3 το μεσημέρι και μετά, σε juke-box παίζοντας μόνο μουσική και καταργώντας όλες τις εκπομπές.
 
Στις 6 το πρωί ακούγεται το (καλό) ντουέτο Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, στις 8 ο Άρης Πορτοσάλτε που είναι ένα ραδιόφωνο από μόνος του και θέλεις να τον ακούς (το πρώτο μισάωρο, όχι παραπάνω) είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς, στις 10 ο Παύλος Τσίμας που αποτελεί την ήρεμη δύναμη και κάνει σούπερ ραδιόφωνο, στις 11 ο Τάκης Χατζής που είναι απολαυστικός ιδίως με τους καλεσμένους έτσι όπως τους ρωτάει τάχα μου αδιάφορα («εγώ δεν ξέρω, ρωτάω...»), στις 12 το (κακό) ντουέτο Μάνος Βουλαρίνος και Πέτρος Νικολάου και στις  2 το μεσημέρι η εξαιρετική και μετρημένη Νίκη Λυμπεράκη, στο μαγκαζίνο του σταθμού. 
 
Και από εκεί και πέρα είναι άτομα που όλα τους αξίζουν, ο καθένας με το δικό του ειδικό βάρος, στις 3 οι Κώστας Βαϊμάκης και Μάκης Παπασημακόπουλος, στις 4 οι Μαρία Αναστασοπούλου και Γιάννης Κολοκυθάς, στις 6 η Χριστίνα Βίδου και στις 9 ο Δημήτρης Δαμιανός. Στις 8 ο ΣΚΑΪ 100.3 αναμεταδίδει -παρανομώντας- το Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ TV, κάτι που απαγορεύεται ρητώς από τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία (έχει τιμωρηθεί από το ΕΣΡ αλλά συνεχίζει να το κάνει).
 
Είναι να απορείς πάντως: δεν θα μπορούσαν να βάλουν μία-δύο διαφορετικού ιδεολογικού προσανατολισμού εκπομπές, έστω και για το ξεκάρφωμα βρε αδελφέ; Κρίνοντας από την τηλεόραση του ομίλου, η απορία παύει να υπάρχει. Μοιάζουν ταγμένοι. 

Επανερχόμαστε στο αρχικό: ο ΣΚΑΪ 100.3 είναι από κάθε άποψη ένα δυνατό ραδιόφωνο.