Δύο άνθρωποι του ραδιοφώνου παρουσίασαν τα GRAMMYs στην Ελλάδα

Δύο άνθρωποι του ραδιοφώνου παρουσίασαν τα GRAMMYs στην Ελλάδα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς είναι ο Bruno Mars που πήρε το Grammy στις τρεις πιο σημαντικές κατηγορίες. Με το «24K Magic» κέρδισε το «Record of the Year», το «Album of the Year» και με το τραγούδι του Thats What I Like το «Song of the Year». 

29 Ιανουαρίου 2018Ακούστε το όλο το άλμπουμ γιατί αξίζει και με το παραπάνω.



Ηταν η 60η απονομή των GRAMMYs στη Νέα Υόρκη και ο Bruno Mars κέρδισε συνολικά έξι βραβεία. Το καλό είναι που στην Ελλάδα την τελετή την παρουσίασαν στην Cosmote TV δύο άνθρωποι του ραδιοφώνου, ο Γιώργος Μουχταρίδης και η Κλαούντια Μάτολα. Σωστή κίνηση από το συνδρομητικό κανάλι. 
 
Στις βασικές κατηγορίες, καλύτερο χιπ χοπ άλμπουμ αναδείχθηκε το DAMN του Kendrick Lamar, καλύτερο ροκ άλμπουμ το A Deeper Understanding των The War on Drugs, καλύτερο ποπ άλμπουμ το Divide του Ed Sheeran, καλύτερο εναλλακτικό άλμπουμ το Sleep Well Beast των The National και καλύτερο ηλεκτρονικό άλμπουμ το 3-D The Catalogue των Kraftwerk.
 
Το καλύτερο βίντεο ήταν το παρακάτω και αξίζει 100% το βραβείο.

 
Τα GRAMMYs είναι σημαντικά, δεν λέμε, αλλά δεν φτάνουν επ' ουδενί την αίγλη των OSCARs. Αν μείωναν τις κατηγορίες βραβείων ίσως να ήταν καλύτερα...