Athens Voice 102.5, ο μαέστρος αποδεικνύεται μάλλον άμουσος

Athens Voice 102.5, ο μαέστρος αποδεικνύεται μάλλον άμουσος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηδη το BBC αναζητάει τον Στέφανο Τσιτσόπουλο, αυτόν που έστησε δηλαδή το ραδιόφωνο της Athens Voice, ώστε να του αναθέσει εν λευκώ όλα του τα προγράμματα.

20 Φεβρουαρίου 2018
Πιο «πρόχειρο» ραδιόφωνο δεν πρέπει να έχουμε συναντήσει ποτέ. Ούτε στην ελληνική επαρχία στις αρχές της δεκαετίας του 90 που ξεκινούσε η ιδιωτική ραδιοφωνία κι έφτιαχναν ραδιοσταθμούς «φιλόμουσοι» κρεοπώλες. Το πρόγραμμά του Athens Voice 102.5 άρχισε να συμπληρώνεται με το σταθμό εν λειτουργία. Εκπομπές και παραγωγοί σαν πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, το ανάλαφρο life style (Μελιτά) δίπλα στο σοβαρό ροκ (Μηλάτος) και η μη ενημέρωση (Πανούτσος-Προβατάς) λίγο μετά τη φάρσα και τη μπουρδολογία (Τσιτσόπουλος). Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου να ανακοινώνεται και να μην ξεκινάει ποτέ. Παραγωγοί να δέχονται προτάσεις από υπεύθυνους που εξαφανίζονται μετά. Προχειρότητας το ακρόαμα. 
 
Μέχρι και το site που έφτιαξαν εξαφανίστηκε και οδηγεί πια σε άλλο site. Από το athensvoiceradio.gr σε βγάζει στο ellinikahoaxes.gr, μιλάμε για τεράστια επιτυχία. (update: Τουλάχιστον επανέφεραν το site από το μεσημέρι και μετά, έτσι όπως το επανέφεραν δηλαδή...) 
 
Αν η καλή free press εφημερίδα Athens Voice με το σπουδαίο brand name που έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια νομίζει πως την αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο ραδιόφωνο εμείς τι να πούμε, η γνώμη μας περισσεύει. Και, προσοχή, δεν μιλάμε για τις εκπομπές ξεχωριστά, αυτόνομα, πολλές εκ των οποίων είναι εξαιρετικές, αλλά για το συνολικό πρόγραμμα που είναι για κλάματα. Ο μαέστρος της συχνότητας αποδεικνύεται εντελώς άμουσος. Σώθηκε η πόλη (η Θεσσαλονίκη)...