Τέλος εποχής για το ΝΜΕ, κλείνει η έντυπη έκδοσή του

Τέλος εποχής για το ΝΜΕ, κλείνει η έντυπη έκδοσή του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζει μόνο ηλεκτρονικά, όπου θα ενισχύσει την παρουσία του. Και θα στήσει και δύο web radios για να παρουσιάζει τις μουσικές του. 

07 Μαρτίου 2018
Το τεύχος αυτής της εβδομάδας θα είναι και το τελευταίο του ΝΜΕ, ένα από τα πιο γνωστά μουσικά περιοδικά παγκοσμίως, έπειτα από 66 χρόνια κυκλοφορίας. Αυτό αποφάσισαν σήμερα η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Time Inc., επικαλούμενη το υψηλό κόστος της έκδοσής του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε γίνει free press με σκοπό να ανεβάσει τις πεσμένες κυκλοφορίες του. Ηταν ένα μικρό φυλλάδιο στην ουσία που κυκλοφορούσε στους σταθμούς του Μετρό. Ημασταν συνδρομητές αλλά δεν άξιζε πια. 
 
Πλέον το βάρος θα πέσει στην ηλεκτρονική του έκδοση, στο NME.com, αλλά και στο ψηφιακό ραδιόφωνο. Σύντομα θα βγουν στον αέρα δύο προγράμματα, το NME 1 που θα παίζει μουσικές από νέους καλλιτέχνες που θα ανακαλύπτει και το NME 2 που θα έχει πιο διευρυμένο ρεπερτόριο παίζοντας και διάφορα classics. Παρόλα αυτά το ΝΜΕ δεν θα εγκαταλείψει πλήρως το χαρτί, καθώς θα εκδίδει ειδικά τεύχη ως NME Gold.