Δυστυχώς, ματαιώνεται η συναυλία των London Grammar

Δυστυχώς, ματαιώνεται η συναυλία των London Grammar
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα πρόβλημα υγείας της Hannah Reid, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, δεν επιτρέπει στο γκρουπ να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στην 1η μέρα του Release Festival.

16 Απριλίου 2018
«Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό» λέει η ίδια η Hannah Reid. «Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού».
 
Η πρώτη ημέρα του Release Athens 2018, θα πραγματοποιηθεί κανονικά πάντως στις 31 Μαΐου με τη συμμετοχή του Rag'n'Bone Man και άλλων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα. Ψήνονται ένα-δύο καλά ονόματα σύμφωνα με πληροφορίες οπότε ας περιμένουμε λίγο. Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και το φεστιβάλ θα βγάλει ανακοίνωση, όπως λέει, το συντομότερο δυνατό.

Οι London Grammar ξαναρχίζουν συναυλίες από 22 Ιουνίου και μετά και, όπως βλέπουμε,το πρόγραμμά τους δεν είναι και τόσο επιβαρυμένο. Το λέμε μήπως και τους δούμε κάποια άλλη στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.