Τι θα γίνει με τον Βήμα 99.5 επιτέλους;

Τι θα γίνει με τον Βήμα 99.5 επιτέλους;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναβλήθηκε ο διορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου για την «Βήμα FM A.E.», που μεταξύ άλλων είχε ως στόχο την πτώχευση της εταιρείας.

26 Απριλίου 2018
Μετά από τις παρεμβάσεις των εργαζομένων του σταθμού και των συνδικαλιστικών ενώσεων, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών «πάγωσε» την αίτηση της Alter Ego, προκειμένου να γίνει ακρόαση επί της αίτησης του Ελληνικού Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων. Οι οφειλές της εταιρείας του Βήμα FM ξεπερνούν τις 166.000 ευρώ και 200.000 ευρώ αντίστοιχα. 
 
Επιπλέον θα ακουστούν και οι δανειστές της «Βήμα FM A.E.», καθώς στα καθήκοντα του νέου ΔΣ θα είναι και η δήλωση παύσης πληρωμών της εταιρείας, που (πρακτικά) κλείνει οριστικά τον Βήμα 99.5. Στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία του Τύπου κάλεσαν για ακόμα μια φορά την Alter Ego «να ανταποκριθεί επιτέλους στις ευθύνες της έναντι των εργαζομένων και να προχωρήσει στην πλήρη αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους καθώς και στην άμεση επαναλειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM».
 
Οι διακόπτες του Βήμα 99.5 έχουν κατέβει από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τα μηχανήματά του έχουν κατασχεθεί από τους εργαζόμενους και θα βγουν σε πλειστηριασμό τον Ιούνιο. Ενώ παραμένει κι ενεργή μία πρόταση από έναν επιχειρηματία να αναλάβει το σταθμό μαζί με όλα του τα χρέη έναντι ενός ευρώ