Πάει για sold out o Enrique Iglesias, έφτασε τα 16 χιλιάδες εισιτήρια (κερδίστε προσκλήσεις)

Πάει για sold out o Enrique Iglesias, έφτασε τα 16 χιλιάδες εισιτήρια (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πανικός για τον Enrique, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα γεμίσει ασφυκτικά στις 10 Μαΐου, είναι θέμα λίγων ημερών να γίνει sold out το live του. Θα κάψει καρδιές, κορίτσια ετοιμαστείτε.

26 Απριλίου 2018
Ο λατίνος σούπερ σταρ έχει πέραση και στην Αθήνα οπότε θα ζήσουμε κι εμείς στιγμές όπως αυτές παρακάτω στο βίντεο του Subeme La Radio (Νο 47 στο εγχώριο airplay). O Enrique βέβαια απευθύνεται σε πιο μεγάλους σε ηλικία ακροατές γι΄ αυτό και ακούγεται στα FM. Το έχουμε πει ξανά άλλωστε για την αναντιστοιχία που υπάρχει ανάμεσα στις μουσικές που ακούνε οι πιτσιρικάδες και στις μουσικές που παίζουν τα ραδιόφωνα. Νο 1 στο ελληνικό Spotify αυτή την εβδομάδα το καινούργιο No Tears Left To Cry της Ariana Grabde, Νο 198 στο airplay (μόνο ο Music 89.2 το μεταδίδει στην Αθήνα, μόνο ο Plus 102.6 στη Θεσσαλονίκη).
 

Εννοείται πως θα πάμε στον Enrique Iglesias, η συναυλία θα αποτελεί ένα μεγάλο οπτικοακουστικό θέαμα που αξίζει να παρακολουθήσεις. Εντάξει, δεν κόβουμε και φλέβες εννοείται για τη μουσική του αλλά αυτό είναι άλλης τάξεως ζήτημα. Το e-tetRadio σας προσφέρει προσκλήσεις για το live, στείλτε μας ένα mail στο [email protected] με θέμα Enrique και μπείτε στην κλήρωση μήπως και είστε ανάμεσα στους τυχερούς. 
 
Κάτι συμβαίνει πάντως φέτος και όλες οι συναυλίες πηγαίνουν πολύ καλά. Τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκαμε στο δρόμο της ανάπτυξης; Η προπώληση στα περισσότερα live του καλοκαιριού είναι αξιοσημείωτη