Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7 (update)

Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέλος από τον ειδησεογραφικό ραδιοσταθμό της 24Media και ο Οδυσσέας Ιωάννου, κάνουν και οι δύο αύριο Παρασκευή τις τελευταίες τους εκπομπές.

26 Απριλίου 2018
update: Απολύθηκε και ο Χρήστος Παπαμιχάλης που έκανε το 10 με 12 το βράδυ. 

Εμοιαζε φύσει αδύνατον να παραμείνει η Μαργαρίτα σε έναν ραδιοσταθμό-κέλυφος που δεν θυμίζει τίποτε από το πρόσφατο παρελθόν του, στο ραδιόφωνο που (και) η ίδια έστησε αλλά το γκρέμισαν. Την περασμένη Τρίτη υπέβαλε την παραίτησή της και αυτήν την Παρασκευή, όπως σας είπαμε, 4 με 6 το απόγευμα, θα αποχαιρετήσει τους ακροατές. Η Μαργαρίτα δεν είναι καλή μόνο στις εκπομπές, ζωντανά μαθήματα θα λέγαμε, αλλά και στη διεύθυνση ενός σταθμού. Μεγάλη απώλεια για το Ραδιόφωνο 24/7 που αλλάζει άρδην, από την αρχή μέχρι το τέλος, σε μία ακόμα στρατηγικά λάθος κίνηση. Τέτοιο ξήλωμα συχνότητας δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναζήσει. 

 
Η Μαργαρίτα μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη έστησαν το Ραδιόφωνο 24/7 που δεν πέτυχε κατευθείαν από την αρχή αλλά δεν του δόθηκε και ο απαραίτητος χρόνος για να βελτιωθεί. Η πλημμύρα που έπιασε την ιδιοκτησία του έμοιαζε πρωτοφανής με τις «ανάποδες» κινήσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη. Τέτοια πρεμούρα, απίστευτη. Εκτός και αν οι λόγοι δεν ήταν σε τελική ανάλυση οικονομικοί, αλλά πολιτικοί.

Το Ραδιόφωνο 24/7 είναι ήδη ένα άλλο ραδιόφωνο. Οπως είναι τώρα όμως δεν θα πάει πουθενά, θέλει πολλή δουλειά και πολλά -ακόμα- πρόσωπα. Μακάρι να τα καταφέρουν. Ο ανταγωνισμός εκεί έξω είναι άγριος βέβαια.