Και Chickn και Κώστας Τουρνάς μαζί;

Και Chickn και Κώστας Τουρνάς μαζί;
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να γίνει κάποιος ακροατής είναι ηδονή και εμπλοκή, όπως και τα περισσότερα πράγματα στο τέλος της ημέρας» λένε οι Chickn σε μία συνέντευξή τους (αδημοσίευτη) και νομίζουμε πως την... ηδονή την έχουμε δεδομένη.

18 Μαΐου 2018
Τι ηδονή δηλαδή, οργασμό κανονικό. Τόσο με το νέο δεύτερο δίσκο τους που κάποιοι βρίσκουν θεϊκό (Wowsers από την Inner Ear φυσικά) όσο και με τη συναυλία τους στο Gagarin το Σάββατο στις 9 Ιουνίου. Εκεί θα εμφανιστούν με τον Κώστα Τουρνά πράγμα το οποίο δεν μας κολλάει και πολύ αλλά προφανώς κάτι θα συμβαίνει από πίσω που δεν το πιάνουμε και θα το διαπιστώσουμε εκεί, ιδίοις όμμασι.
 
Περίεργη μπάντα οι Chickn, παίζουν ένα είδος acid glam όπως λένε, οι συνθέσεις τους έχουν τεράστιο όγκο, νιώθεις πως ακούς μία μπάντα βγαλμένη κατευθείαν από τα seventies. Αξίζει από κάθε άποψη.
 
Επιστροφή στα του Κώστα Τουρνά. Οπως διαβάζουμε, αυτή «η αλχημιστική σύμπραξη ήταν η ιδέα πίσω από την πρόσκληση της μπάντας στον καλλιτέχνη που έχει συνδέσει όσο λίγοι το όνομά του με την ελληνική ψυχεδέλεια: να σφυρηλατήσουν μαζί μία γενεαλογία οργανικής μουσικής μέσα από μία καλειδοσκοπική βραδιά».
 
Μία γενεαλογία οργανικής μουσικής μέσα από μία καλειδοσκοπική βραδιά; Μην πείτε πως δεν σας προκαλεί αυτό να πάτε στο Gagarin και να ανεβείτε και στη σκηνή ακόμα; Εμείς γιατί να μείνουμε απ΄ έξω δηλαδή;