Τον Λάκη Γαβαλά ή τον Βασίλειο Κωστέτσο;

Τον Λάκη Γαβαλά ή τον Βασίλειο Κωστέτσο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είμαι σίγουρος ποιον είχα τρεις θέσεις πιο πέρα χθες στη συναυλία της Lara Fabian, αλλά μάλλον τον Λάκη και όχι τον Βασίλειο.

21 Μαΐου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Φορούσε κι ένα περίεργο καπέλο, σαν πηλήκιο, σαν εκείνα που έβαλαν οι γυναίκες το Σάββατο το μεσημέρι στο γάμο του πρίγκηπα Χάρι. Το μόνο κακό είναι που δεν ήρθε από την αρχή οπότε είχαν σβήσει τα φώτα και δεν τον είδε πολύ κόσμος να τον θαυμάσει.

Ενας αληθινός επικοινωνιακός θρίαμβος ήταν οι δύο συναυλίες της Lara Fabian στην Αθήνα. Πως μία μέτρια καλλιτέχνις (αλλά με εξαιρετική φωνή, έτερον εκάτερον) καταφέρνει στην Ελλάδα να γεμίσει δύο φορές το Tae Kwon Do. Ηταν βασικά θέμα διαφημιστικής εκστρατείας, ένιωθες πως ήταν ένα live που δεν έπρεπε να χάσεις.

Το Tae Kwon Do λοιπόν ήταν πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με τις άλλες φορές. Δεν είχε όρθιους, στην αρένα υπήρχαν μόνο καθήμενοι. Στη σειρά όλοι σε διάταξη, άνετα, η πρώτη σειρά καθισμάτων γύρω στα 10 μέτρα από τη σκηνή, διάδρομοι εκατέρωθεν αλλά και στο κέντρο της αρένας, κόκκινα χαλιά στους διαδρόμους, ούτε στο Διογένη τέτοια μεγαλεία. Στο ένα πέταλο η σκηνή, χωρίς video wall όμως για να βλέπουν και οι πιο μακρινοί θεατές (φάουλ), με καλό ήχο, με έξτρα κερκίδες πάνω πάνω, γεμάτες και αυτές. Είδατε η Lara Fabian; Μεγαλεία...

Το κοινό βέβαια ολίγον τι άσχετο με συναυλίες, τους παρατηρούσα έναν-έναν μπορώ να σας πω, γύριζα σε όλο το στάδιο, άλλωστε αυτό που έβλεπα και άκουγα από τη σκηνή μου ήταν, προσωπικά, παντελώς αδιάφορο. Και η Μαρινέλα έχει εξαιρετική φωνή, μην το ξεχνάμε. Και, φυσικά, πολύ καλύτερο ρεπερτόριο.