Υπερπτήσεις σε μια «ταράτσα» με φόντο την Ακρόπολη…

Υπερπτήσεις σε μια «ταράτσα» με φόντο την Ακρόπολη…
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφήσαμε για λίγο τα μιντιακά και το ρίξαμε στα καλλιτεχνικά πηγαίνοντας στον Φοίβο. Και δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Το αντίθετο…

08 Ιουνίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Βρεθήκαμε λοιπόν χθες στην «Ταράτσα του Φοίβου» στο Γκάζι που ξανάρχισε παραστάσεις κι ήταν μια βραδιά μαγική. Αφιερωμένη στον δικό μας Λούκι Λουκ, τον αξέχαστο Λουκιανό Κηλαηδόνη, όπως και η προηγούμενη βραδιά, σε ένα διαφορετικό αναψυκτήριο με φόντο την Ακρόπολη και τον Φοίβο Δεληβοριά να στήνει μια ξεχωριστή παράσταση. Το δικό του… βαριετέ.

Χιούμορ, ευαισθησία, κριτική και σχόλια για όλους και για όλα, stand up comedy και όμορφα κομμάτια. Μια ταράτσα γεμάτη από κόσμο κάθε ηλικίας που συμμετείχε σχεδόν σε όλο το πρόγραμμα. Έπειτα από αρκετό καιρό ακούσαμε και πάλι την υπέροχη Αφροδίτη Μάνου και είδαμε επί σκηνής και την κόρη του Λουκιανού, την Μαρία Κηλαηδόνη με τα δικά της… κάντρι μουσικά ακούσματα.

Μπορεί ο Φοίβος Δεληβοριάς να ονόμασε «Χαμηλή πτήση στην ταράτσα» αυτό το πρώτο διήμερο που ήταν αφιερωμένο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, αλλά τελικά οι… πτήσεις της παράστασης ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Πολύ καλές παρουσίες στο μόνιμο θίασο, με τη νεαρή τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, τη θεά του burlesque La Dandizette όπως λέει και ο Φοίβος και τον βουβό κωμικό και ισορροπιστή Alex de Paris. Ξεχώρισε πάντως ο Θανάσης Αλευράς που κινείται μεταξύ πρόζας και τραγουδιού με άνεση και με μεγάλη ευκολία από το κωμικό στο… τραγικό. Μια παράσταση πολύ καλά δεμένη στην οποία αυτή τη φορά συμμετείχε και το «Κωμικό Μπούμ»: Μακαλιάς, Ρούμπος, Σαρακατσάνης και Αγγελόπουλος.

«Επισκέπτης της Δευτέρας», στις 11/6, θα είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη ενώ το επόμενο διήμερο (13-14/6) η Ταράτσα θα πάθει «Ελληνοφρενοβλαβίωση» με τους Σπύρο Γραμμένο, Αποστόλη Μπαραμπαγιάνη (ο γνωστός μας τσολιάς της «Ελληνοφρένειας»), Μάκη Παπαδημητρίου ενώ τη σταντ απ κόμεντι αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου…

Μια άλλη άποψη για την ψυχαγωγία τα βραδάκια του καλοκαιριού σ’ ένα… αναψυκτήριο απ’ τα παλιά με βλέμμα σημερινό…