Θεωρία των 2 άκρων Νο 79634990

Θεωρία των 2 άκρων Νο 79634990
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η ομάδα Δέλτα έπραττε με τρόπο ανάλογο με αναρχικούς και όχι με κανόνες κράτους» είπε ο κ. Τόσκας σε αντιπαράθεση για τον Ρουβίκωνα και την εγκληματικότητα στη βουλή.

22 Ιουνίου 2018

Της Eva_N_Agnosti

Και ας πούμε το διαβάζεις εσύ, που ήρθες χθες στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια έρευνας για την υπογονιμότητα του Μαγγελανικού πιγκουίνου στην Παταγονία. Τι καταλαβαίνεις από τη δήλωση Τόσκα; Πως οι αναρχικοί ξεκίνησαν να διεμβολίζουν με μηχανές μπλοκ διαδηλωτών, να τους στέλνουν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένους, αυτό δεν καταλαβαίνεις; Πως χτυπούν τουρίστες και τους αφήνουν λιπόθυμους με σπασμένα πλευρά;

Άρα οι αναρχικοί ξεκίνησαν να βασανίζουν με άγρια, μεθοδικά βασανιστήρια, διαδηλωτές σε κελιά. Το άλλο; Να σπάνε τα χέρια ανηλίκων αφού τους έχουν φορέσει χειροπέδες; Φαντάστηκες τους αναρχικούς να κάνουν fist bump με τους χρυσαυγίτες στα πογκρόμ κατά των μεταναστών; Λογικό.

Περνάει απ΄το μυαλό σου η εικόνα των αναρχικών να επιχειρούν κατά απεργών εργαζόμενων και διαδηλωτών, και στο δικό μου θα περνούσε... Για να το πει ο Τόσκας αυτοί οι αλήτες θα χρεώνουν με ενοχοποιητικά στοιχεία αθώους ανυποψίαστους αστυνομικούς.

Και μετά από μια μικρή έκρηξη στον εγκέφαλο, καταλαβαίνεις γιατί ο ταξιτζής που σε μετέφερε απ' το αεροδρόμιο δήλωσε με περηφάνια, «ναι ρε είμαι φασίστας»...