Τώρα ξύπνησε η ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στο Ραδιόφωνο 24/7

Τώρα ξύπνησε η ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στο Ραδιόφωνο 24/7
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εδώ και τέσσερις μήνες κάνουν μόνο απολύσεις στην 24 Media αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο καλοκαίρι για να αντιδράσει η Ενωση.

25 Ιουνίου 2018

Αφορμή οι δύο απολύσεις της Μοσχούλας Κοντορούση και της Έλσας Ψαρίδη. Να ήταν οι μόνες όμως; Συνεχώς γίνονται απολύσεις εκεί. Ειδικά στο Ραδιόφωνο 24/7 έχουν αλλάξει όλα, ξεκίνησαν νέο ραδιόφωνο εκ του μηδενός! «Οι απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στο κύμα απολύσεων, που έπληξε την επιχείρηση πριν από μερικούς μήνες και έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους συναδέλφους» γράφει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της. 

Και συνεχίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στις απολυθείσες συναδέλφους και καλεί την εργοδοσία να ανακαλέσει τις απολύσεις αμέσως. Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 από τις 12.00 έως τις 16.00 για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7. Επιπροσθέτως, προσέφυγε στο Υπουργείο Εργασίας, ζητώντας τριμερή συνάντηση με την ηγεσία του για την επίλυση του προβλήματος, το συντομότερο δυνατό».

Τετράωρη στάση εργασίας; Μιλάμε τους ξέσκισε....