Χτυπούν το βράδυ στα κανάλια τον Κυριάκο

Χτυπούν το βράδυ στα κανάλια τον Κυριάκο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όποιος είδε τη συνέντευξη* του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σία Κοσιώνη έβγαλε το λογικό συμπέρασμα πως είδε ακόμα μία προσυνεννοημένη συνέντευξη όπως μας έχουν συνηθίσει πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

26 Ιουνίου 2018

Της Eva_N_Agnosti

Οι ερωτήσεις έμοιαζαν σαν να είχαν κανονιστεί μέρες νωρίτερα, τις απαντήσεις αποστήθισε και πρόβαρε δεν-ξέρω-γω-πόσες-φορές ο πρόεδρος της ΝΔ, μια κλασσική δηλαδή συνέντευξη με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα.

Όποιος ΔΕΝ είδε τη χθεσινή συνέντευξη ή όποιος θέλει να γράψει επιθεώρηση με τίτλο «Χτυπούν το βράδυ στα κανάλια τον Κυριάκο», όποιος θέλει να προσδώσει ύπουλες προθέσεις σε μέλος απ΄την οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη του Συνεχιστή ή και όλα τα παραπάνω (βλ. Θανάσης Μαυρίδης στο Liberal**), θα βγει να γράψει:

«Η χτεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σία Κοσιώνη είχε κάτι το ενοχλητικό: Μία άνευ λόγου επιθετικότητα της δημοσιογράφου έναντι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Δεν στριμώχνεται ένας πολιτικός επειδή ο δημοσιογράφος θα υψώσει την φωνή του…». Είδα τη συνέντευξη 2 φορές για να εντοπίσω σημείο που η Κοσιώνη είναι επιθετική και υψώνει τη φωνή της, κι αυτό Θ.Μ. σου το χρεώνω.

«Αν η Σία Κοσιώνη επεδίωξε χτες να γίνει περισσότερο ανεξάρτητη απ' ό,τι είναι, πέρασε (πιθανότατα άθελά της) στη σφαίρα της υπερβολής». Κλαίνε απ΄τα γέλια και τα ανάποδα γραφήματα του ΣΚΑΪ.

Για να καταλήξει: «Αν δει μία φορά το βίντεο θα μετανιώσει για αρκετές σκηνές της χτεσινής συνέντευξης. Ή θα προτιμούσε να είχε παραχωρήσει την θέση της σε κάποιον άλλον (η) καλό (η) συνάδελφο». Τον Αρη Πορτοσάλτε ας πούμε, που θα τελείωνε τις ερωτήσεις στον κ. Μητσοτάκη με ένα... «πολυχρονεμένε μου αφέντη».

Το πιο ενοχλητικό με τους ανίκανους είναι ότι μιλάνε, έλεγε ο Πασκάλ Μπρικνέρ, κι απ΄αυτό κύριε Θ.Μ, κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να σώσει τον πρόεδρο της ΝΔ.