Δεν απολύει μόνο κόσμο η 24Media, βγάζει και ανακοινώσεις από πάνω

Δεν απολύει μόνο κόσμο η 24Media, βγάζει και ανακοινώσεις από πάνω
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η τελευταία απόλυση έχει να κάνει με μία κοπέλα, χωρισμένη, με ένα παιδί αλλά ο όμιλος πανηγυρίζει που η 24ωρη απεργία -χθες- στο Ραδιόφωνο 24/7 κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική.

28 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν τηρήθηκε η νόμιμη προθεσμία προειδοποίησης προκήρυξης της απεργίας.

Εννιά μέλη της ΕΣΗΕΑ έστειλαν επιστολή, αναφέροντας ότι δεν κλήθηκαν στη συνέλευση που αποφάσισε την απεργία. Σ' αυτούς περιλαμβάνονται και στελέχη της 24Media. «Είναι εμφανές, ότι η προσπάθεια ενδυνάμωσης του ενημερωτικού της ραδιοφώνου υπονομεύεται από ανθρώπους σίγουρα εκτός της 24MEDIA, για ιδιοτελείς σκοπούς και ανταγωνιστικά συμφέροντα, λόγω της δυναμικής του Ομίλου που αυξάνεται διαρκώς» λένε από τον όμιλο του Δημήτρη Μάρη. «Είναι χαρακτηριστικό αυτή της υπονόμευσης, ότι στη συνέλευση εργαζομένων του Ραδιοφώνου 24/7 που είχε στόχο την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, δεν κλήθηκαν παραπάνω από τους μισούς εργαζομένους και τουλάχιστον 9 μέλη της ΕΣΗΕΑ, τα οποία αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος και της δημοσιογραφικής λειτουργίας του Ραδιοφώνου 24/7».

Και συνεχίζουν με ευθεία απειλή και για νέες απολύσεις: «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και οι υποστηρικτές αυτής αποτελούν ξένο σώμα, σε έναν οργανισμό που επί σειρά ετών έχει μια υγιή και μακριά από εργασιακούς μεσαίωνες πορεία».